Det är verkligen en fröjd att se människor arbeta med saker som de är som klippt och skurna till utan att vara i rampljuset. Det finns sååå många människor som jobbar med arbetsuppgifter som är ett slags back office till den mer synliga verksamheten. Det finns alltid männsikor som utför dessa sysslor- utan dem skulle det synliga förmonligen inte blomstra. Som entreprenör kan det tex vara revisorn eller bokföringsdamen som gör back offic görat. I större verksamheter kan det handla om schema läggarn, receptionisten, lokalvårdaren. Yrkeskategorierna kan göras fler- de ligger ofta till stor grund för en bra fungerandeverksamhet- men nämns alltför sällan. Väl värda sitt beröm höjer jag därför mina ord för dem idag- grattis till er!!

En dag med mycket utomhusgöra och många möten- och nyss landat hemmavid. Veckan har varit rätt intensiv så, dags att ta itu med markservicen. Jag tillhör skaran enastående mammor- som lever själv med barn- tonårsbarn. Vissa saker får allt som oftast omstruktureras och tex får markservicen ske en fredagskväll istället för tidigare under veckan. Det bästa innehållet stoppas in av mig själv på mina dagar och timmar och att mata tvättmaskin och göda damsugarn passar bättre denna afton än tidigare under veckan. Jag prioriterar efter no stress- uppgifter som blir mer stressande än givande finner jag mindre och mindre viktiga. Såklart har vi olika stressnivåer och olika saker som stressar mer eller mindre. Mitt råd är - ta dig aldrig vatten över huvudet med stress och press.

Vad får dig att bli stressad?

Vad skulle du vilja ha mer av i ditt liv?

Vad skulle du vilja ha mindre av i ditt liv?

När under året, månaden, veckan, dagen mår du som bäst?

Fundera på varför du mår som bäst då och ratta in mer tid av detKiss

 

Mina sommarfavoriter hos Zalando har efterfrågats- så här kommer de igen! Ljuvliga som attan och enklaste minst stressande att checka in dem och ev beställa gör du på direktlänkarna under bilden- Good look!!Kiss

 

 


SOMRIGA JUMPSUITS OCH KLÄNNINGAR
Bright Red | Svart blommig | Blommig klänning | Lila klänning | Vit jumpsuit | Blå jumpsuit | Svart jumpsuit

 

Happy shooping och trevlig helg!

 

Kram A.