Min favoritmorgon av veckans sju- lördagmorgon- lugnet ligger väl i ett sovande hus och på gatorna utanför. Sommarregnet strålar utanför och jag- som älskar sommarvärme sol och bad, kan välja att antingen tappa den goda känslan pga av detta tråväder eller också kan jag klokt  stanna i min goda känsla och späda på den vidare. 
Varken du eller jag kan påverka väder-både du och jag vet att regnet behövs för grönskans välmående- och ändå finns det sååå många situationer när väder tar bort den goda känslan- visst är det märkligt? I Sverige har vi inte konstant sommarvärme och sol  under 3 månader- det vet vi- och inget vi kan påverka- eller jo- skanar vi det vädret får vi helt enkelt flytta till länder som har det vädret. Att hänga läpp pga av väder- tja- kom ur det beteendet det kräver sitt arbete inombords.

Att jobba med ordet älska är ett bra tips för att minska rubbningen av god sinnesstämning när väder eller andra runt omkring faller..

Vad älskar du i ditt liv?

Vad älskar du hos dig själv?

Vad älskar du att göra?

Fokusera mer på det du älskar och att skaffa dig mer av det i ditt liv- snnolikheten att de andra staplarna då minskar är stor.

 Penna och papper en regnig lördag kan ge dig själv svar på tal- Är det du tror att du älskar det som du älskar?

 Reflektera på frågorna ovan och studera sedan dina svar- med mina coachingfrågor finns aldrig något rätt eller felKiss

Trevlig lördag!

Kram A.