Nytt team med bästa ljud och program- Word speaking!

jun 04
Skrivet av: Annelie Eng 2017-06-4 23:53

Var sak har sin tid och varje arbete och uppdrag kräver sina bästa arbetsverktyg-  att räkna matte med bäckpenna verkar ju sådär om man har tendens till felskrivning och behöver sudda.

Här är den nu- min nya fina teamplayer- en ny lättare begagnad pC av märket sony. Välutrustad med windows 10. Måste tilllägga att min Mac är fortfarande den jag har som hjärtevän och trogen arbetskollega. Dock har jag ett kommande uppdrag där windowsmiljö behövs för ljudprogram - och nu är den här hemma - så imorgon blir det nedladdning - yeehaa!!Kiss

Nya lurar/headset från TRUST- välinvesterade också för kommande uppdrag- bra ljud och enkelt- bästa bästa. Och på tal om bästa- Tack bästa Media Market- i partille - Bästa bästa service råd och tips för inköp och användning!! jag är sååå nöjd- I will be back!! För på min bucket list finns både kamera och uppgradering av macen..Smile

Mina nya fina teammedlemmar- glänsande fina väntar de på användning - och det kommer- sommaren är här nu!! Entreprenörsuppdrag- Me like!

OBS! Ingen spons i detta inlögg utan bara nöjd kund!!Kiss

Kram A.


Juninattens charm, klädfavoriter från RIVER ISLAND, entreprenörens vardag och cv för ny karriär

jun 04
Skrivet av: Annelie Eng 2017-06-4 08:42

Med fotbollsmatch skolavslutning Greklandsresa och jobb är de närmsta dagarna fullbelamrade. Det ska hejas på växlas pengar tvätta kläder köpa kläder och däremellan ska hemmet skötas och maten stå på bordet. 
Det är under hektiska perioder som det är gott att ha en välfylld bägare av den goda energin. En bägare så väl värd att samla på.

Ett långt och härligt sommarlov väntar våra ungar efter veckans skolavslutning. Många av oss enastående mammor har har och gör under åren ett enastående arbete i att få det långa sommarlovet att bli värdigt för våra ungar. Aktiviteter fixas barnvakter ordnas resor görs. Allt medans vi också arbetar och sköter hem- Vi är ett enastående släkte!

Som frilansare har jag ´valt ett leverne utan fyra veckors semester- på både gott och ont. Ett medvetet val från min sida och jag trivs i det. Är du mer en person som trivs i och känner att du behöver fyra veckor med att släppa allt så är kanske anställning det som du ska sträva efter. Entreprenörsrollens för och nackdelar bör ses över väl innan den intas! Ofta jobbar vi entreprenörer fler en 40 timmars vecka- dock ordas det inte så mycket om det. Märkligt kan tyckas- tillgänglighet dygnet runt - faör att aldrig missa en kund i dagens konkurrenssamhälle och minimala kostnader på bokföring tex gör att lördagskvällen går till administration för en antreprenör istället för fri och lyxtid. Timlönen för en entreprenör kan variera stort.

Vad är det i entreprenörsrollen som charmar mig?

Är jag där idag?

Vad behöver jag göra för att ta mig dit?

Vad är jag benägen att göra avkall på för att nå entreprörscharmen?

Hur många timmar per vecka vill jag lägga på arbete?

Funderingar i tremer av svaren från frågorna ovan kan leda dig vidare till antingen entreprenörsrollen eller i anställande form. Själv jobbar jag idag med CV hantering för några jobbsökande- att söka jobbska vara kul och det är det om du har rätt verktyg- CV och personligt brev som du trivs med och som står bakom dig och också marknadsför dig på bästa sätt. Du vet vad du vill och kan, du kan presentera detta muntligt på ett säkert naturligt sätt och du har koll på dina egenskaper och färdigheter som gör dig "bästKiss och också på det du behöver utveckla!

Morgon promenad på nyvaknade gator- andas in morgondofternas charm och lägger dem i bägaren ihop med gårdagskvällens dofter av grönskan i natten. Påfyllning för en junivecka och sommarvecka väntarKiss

Dofter i juninattens sken- grönska - underbart så här års- mitt tips Andas in den!

Nedan ser du mina favoriter från RIVER ISLAND - favoriter som gör det möjligt att njuta av utomhus oavsett väder denna sommar- I really love that!! Hur snygga kläder som häls på den sidan- gillar du mina favoriter klickar du enkelt på direkt länkarna under bildenKiss

OUTFIT FRÅN RIVER ISLAND
Shoes | Black Kimono | Jeans | Pink Shirt | Red Skirt | Nude Blazer | Jeans skirt | Blue Top

Njut nu av sommargrönskan medans den är grön och kläderna ovan - visst är skorna ursnygga??!!

Trevlig söndag!

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  juni 2017  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar