Sundehetens överman- är det att göra samma sak år ut och år in? Jag tror definitivt att vi kan utvecklas vär som människor genom att prova nytt. Det är lätt att dömma människor som gör avhopp från likaväl anställningar som relationer. Kanske ligger det ett slags avund hos fördömmaren. Ett avund att själv inte vara modig nog att pröva en annan karriär än den trygga och invanda. ankse ligger det ett avund i att inte vara modig nog att själv ta sig ur en relation som tar istället för att ge.

Pengar makt kärlek yrkesliv som privatliv- stegandet i det okända kan tillföra mer än vad vi tror och kanske mer än det väl invanda. 

                                     KissBlond och blåögdKiss

Åren som svarthårig har definitivt lärt mig ett och annat som jag aldrig hade lärt mig i trygghetszoonen runt mitt blonda jag. Pausen från det blonda var välbehövlig och i efterhand sååå givande. Nu är blodhetstiden påväg att ta fart på riktigt igen- och jag älskar gnistan i de blå. En lång yarbetsdag- på olika ställen i min hemkommun- möten är fantastika och utvecklande. Idag tipsar jag om att använda sig av och utveckla sin lyssnande förmåga vad gäller sina möten oavsett motspelare och ärende. Lyssnandet ger dig bredden erfarenheten och kunskapen från oass allas olikheter Lyssnandet respekterar våra olikheter. Med en lyssnande förmåga i våra måten får du kunskap. Och genom lyssnande kan du lära mer om dig själv.

Kram A.