Ibland möter du människor som verkligen strålar i livet- människor som bjuder på genuint äkta livsglädje. De forsherar inte de jagar inte de liksom bara är och bjuder till av det goda. 
Sen möter du säkerligen deras motsats - som alltod springer efter mer- de som som aldrig är nöjda.
Tredje gruppen du kan möta är de som livet sprungit ifrån, tja så kan man kalla dem- de har stannat i historiens bitterhet och varje steg framåt blir två bakåt- då de fastnar i fällan att hellre finna det negativa hos andra människor och situationen. Ibland kan man undra om drivkraften är att få andra människor fällda.

Jag tror bestämt att ingen av oss vill passa in under den tredje gruppens kreterier. Dock- finns det fortfarande människor som gör det..

Vilken av grupperna passar du själv in i? 

När du möter en människa- vad ser du då? Hennes positiva egenskaper eller de mindre bra?

När du dömmer en annan människa - hur fakta kritisk är du då mot dig själv?


Att vara här och nu i ett lugn av fakta och källkritiskt tänk, kräver såklart sitt arbete. Men om resultatet blir som om livet har vänt så borde alla människor komma till insikt med att öva sig in till grupps etts kriterier.

Det finns alltid en god intuition bakom allt handlande.. take time to find that out

Nedan kommer några nya heta somma favoriter- trivsel i det jag sätter på mig får mig att må gott. Och visst har jag en automatisk dragning till det svarta- men lite färg i sommar gör mig också mycket glad. Så varsegod checka in mina favoriter- gillar du dem också kan du enkelt läsa vidare om dem och tom beställa hem dom mycket smidigt genom direktlönkarna under bilden - smart val!!Kiss

SUMMER FAVOURITES
Pants Missguided | Red Dress | Black lace | Pink Dress | Heels Pier One | Skirt Even&Odd

 

En helt orörd dag ligger nu framför- det bästa du ska ha gjort med den när den är över, kan bara du bestämma dig för. 

 

Kram A.