Jag måste bara tipsa- är du en podlyssnare? Om inte eller om -SKÄRINGER & MANNHEIMER-Alltså detta är så bra så det är bara BÄST!! 

 Skäringer och Mannheimer bjuder ut och in av sig själva och fast att de är sk kändisar är igenkännandefaktorn är hög. Hur många av oss har inte någon gång låtsas vara någon annan än den vi är för att passa in? Hur många bär inte på konstiga rädslor och begränsningar? Alltså dessa två ger så mycket glädje & kraft när de sätter ord på de vi vanligt dödliga känner. Den där fina barbiedocksvärlden - tja, även den är fylld av känslor vare sig de är kvävda eller inte för att passa in. En Tabita inombords som inte gör skillnad på människor och människor det borde alla ha!

 Skäringr och Mannheimer- även om många av oss inte har samma yrken som er, så är situationerna och känslorna ni besktiver som kvinna och mamma så lika. Och det är just detta som gör detta så bäst att lyssna till- era upplevelser och era känslor-  Jag undrar vem som vill fortsätta kväva sina känslor efter att tagit del av er pod. Herre gud ni beskriver ju livet och vad vi brottas med. Och ni gör det så jäkla bra!! Och frågan är om inte "Godmorgon på dig din fule fan", väcker mer än " Du är fantastisk". Detta ska definitvt praktiseras!

2 riktigt coola kvinnor - så väl värda att lyssna till! Kiss De beskriver verkligheten och inte låtsasvärlden!!Kiss

Kram A.