Tror du på de där tecnen i vardagen- It's a sign, du vet. Ser du dem- kan du känna att de finns där som vägvisare efter din känsla? 

Tecknen finns där överallt det är bara vi sjäva som väljer om vi vill se eller blunda för dem. 

  
Smörblommor och hundkex plockade på en avslappnad promenad- kanske de vackraste av sommarblommorna- en känsla av frihet glädje och lugn. I hopsatta i en fin fin vas inhandlad på Röda Korset i Lerum ( hållbarhetstänk att inhandla second hand)Kiss

Tecknen finns inom alla områden förtroende att göra eller inte göra mm. Tecknen finns också vad gäller förändring. Tänker du efter så kan du säkerligen finna situationer där du borde förändrat och vad som visat sig innan du väl gör det.

 
Bästa bästa kaffebryggaren ever- den har automatisk timer- vilket är bara såååå bäst för mig- ett antal kaffekannor har bränt fast på plattan genom åren.. Min kaffebryggare är från electrolux och jag kan varmt rekomendera den utan att detta är ett sponsrat inlägg!!

Glömskan kan vara ett tecken på högvarv- som, tja- kan vara väl värt att förändra. 

I morse längtade jag oerhört mycket efter första kaffemuggen- på med kaffebryggen medans citronvatnnet intas och när vattnet är uppdrucket - är kaffet klart- men inte idag Kaffebryggen var inte ens på- jag hade bara gjort den 1/2 färdig.. Jag kan ju fråga mig hur jag ens kan glömma att göra färdigt, hur kan jag glömma att fälla ner locket och trycka på on knappen. De belastade frågorna leder dock ingen vart. Ska man leda sig själv eller andra framåt ska man väl tänka på att låta bli den sortens frågor. Det kräver sin övning- även de bästa ledare använder sig utav dem och vad händer då? Personer som jag tappar förtroendet..
I vilket fall- min kaffe bryggare blev denna morgon en blänkare till vad som är viktigt idag- mer jag än göra. Tack för det. Högvarv- är ingen fas bra nog att vara i - när glömskan kommer är det dax att bryta . Det blev kaffe i lugnans ro istället. Vad är viktigt nog för dig idag? Jaget eller att göra?

Kram A.