Har du någon gång stått inför ett val- ett val där du inte vet om du ska välja A eller B? Ett val där du inte vet om du ska gå rakt fram eller svänga?

Vaje dag gör vi olika val- omedvetna som medvetna- vi väljer vilket bröd vi ska ha i bröddisken och väljer om vi ska gå till jobbet eller om vi ska ligga kvar. Aöllt är val som vi gör och har.

Men jag tänker på de där valen som vi går och filurar över , där vi blir osäkra på vilket vi ska välja. De valen där vi våndas och hur lite ont i magen över dem. Valen som vi skulle vilja att någon annan gjorde istället för oss.
Även om vi tänker tanken att det skulle kännas så bra om någon annan gjorde valen för oss i de lägena så kan jag undra och du säkert också- hur bra för oss själva skelle de valen bli?. Om den som väljer åt oss är av helt motsatt natur än oss själva, skulle det valet kunna bli helt fel för den egna personen. Hur svåra valen sen än må vara -VÄLJ ALLTID SJÄLV!

Jag tror bäst på att lära sig känna igen sina egna känslor- om känslan inte är med- hoppa inte över den utan känn igenom dem- vad är det som känns fel eller konstigt. Är den konstiga känslan återkommande är det kanske dax att välja nytt. Researcha sedan lika väl vad det kostra dig i pengar energi och tid att antingen vara kvar eller att välja nytt. Någonstans betalar du alltid priset på dina val i ditt egna liv- frågan är bara vad? När du sen har förlikatt dig med tanken av vad prislappen är i det nya och i itt gamla, så kanske valet blir enklare. Om inte så känn på känslan igen. Ta bort alla men och om och för och att som du kan se som tvivlande i framtiden- de är inte relevanta. Oftast inte iallafall. 
Ofta kan pengar komma in som en aspekt i val- stanna kvar efter den tryggahet som finns i något gammalt invant inkomstbärande. Det nya osäkra kortet som man inte provat och inte vet lika mycket om kan ses som ett oros kort istället vad gäller pengar.

Visst underlättar pengar våra liv. Visst kan lite bra inkomster som är stadigvarande ge möjlighet till också mer av vissa kostsamma livsnjutningar. Men om pengarna i sig själv ger upphov till ett annan otrivsel kommer de i sig själva inte föra med sig glädjen som de skulle.

1. Fatta dina beslut efter din egna känsla

2. Låt din känsla leda dig

3. Forshera inte fram beslut

4. Låt aldrig någon annan välja för dig

Att gå från blont till svart och svart till blondt är ett val där känslan är med inom mig!

 

 

 

Sommarregmet strilar ner och dagen är halvvägs - gär dina val väl och medvetna efter din inre känsla och inte med förväntning på någon annan.

 

Kram A.