Den där lediga dagen där du skulle göra allt och den försvinner till ingenting. Och ändå blev dagen så bra? Det är så skönt när man kommer till insikt över att dagen utan måsten är gruden för att bygga bra. herre gud inget jobb är så viktigt att du inte ska kunna släppa det för en dag, herre gud inget städat eller ostädat hem är så viktigt så att du inte ska kunna släppa dess iordningställande för en dag.

Solen en värmande dag- utan måsten. Känn på den!Kiss


Sommarglad utan stress. Hur är det med dig- brinner det i knutarna för allt du ska göra eller kan du låta det vara och ge dig lugnet?

Om du servara för någon annans skull så ta och släpp för din egna. Jag har mött såååå många som förväntar sig av andra och som vill få andra att förändra. Viljan till förändring är våran egna. Det tar energi att vilja få andra tt förändra medans det ger oerhört att jobba bort förväntningarpå andra hos sig själv.Kiss

 

Outforskad mark- det samma gamla invanda och du finner aldrig nya oaser om så är mitt i staden. Det är stegandet utanför ditt näste och truygghetszoon som får dig att hitta nytt. Denna oasen är från Alingsås- mitt i centrala Alingsås! Det ni! Jag tror inte ens jag tänkt på att det rinner vatten genom stan. I vilket fall- Genom nytt stegande nytt tillvaratagande och ny rundvandring nådde jag denna vy!

Kram A.