Hår - kvalite löst och blondt!

jun 19
Skrivet av: Annelie Eng 2017-06-19 21:34

Förra året svart hårig vid denna tiden och nu mer åt det blonda håret.  Hm - ibland kan de riktiga jaget sitta i håret? I dont know. Men jag vet att ju mer jag trivs med hår längder och färg ju bättre mår jag och det blonda känns så rätt och sommarsköntSmile Funderar emellanåt på det där med lös hår. Färg och blondering år ut och år in i mitt hår ger sitt slitage på håret. Hur vore det om ajg klippte av mig mina längder kort och fixade med lösa längder? Kanske något du redan har testat?

Pozehair.se erbjuder moderna hair extensions produkter- ingenting är där omöjligt och det känns som alla kan skaffa sig långa fylliga hårlängder som formar sig fint. Låter som en dröm för mina slitna hårtoppar och tunna längder.

Clip & Go extensions är en produkt hos Pozehair.se som jag fastnar för- Äkta löshår som levereras med fastsydda klämmor på. Håret  går enkelt att stylas och är också extra fylligt. Beställer jag detta skulle jag sedan gå runt med alltid fräscht längt blondt locksigt hårsvall. Och så klart behöver man inte vara blond för att använda dessa enkla clip & go extensions- finnsi en btredfärgskala så länderna passar många.

Ja ni ser längden på håret finns men tjockleken och kvaliten skulle nog må super av lite kortklippt och Blondt Clip & Go extensions i- eller vad tror ni?

Visst ser längderna fina ut???? Pozehair.se levererar kavlite! (sponsrat inlägg)

Kram A.


En kaffe en sol och goda samtal av 50+

jun 19
Skrivet av: Annelie Eng 2017-06-19 07:31

Oplanerade som planerade- en kaffe i solen och det goda samtalet kan löpa på. Spontaniteten att ta till vara istället för att planera brukar bli så bra. Igår satt jag och min väninna Mette i solen under förmiddagen. En enkel kaffe blev till ett gott samtalande 2 kvinnor emellan. tänk vilken erfarenhet vi kvinnor i 50 års åldern besitter. Tänk alla möten vi gjort under åren. Tja det blev många skratt över historien men också allvarliga djupare ord med byte av erfarenhet. Enkelheten gav djupet kan man säga.

Ett tillvaratagande av livet i tiden!

 

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  juni 2017  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar