Packninglist och mersmak för resor med tui!

jun 30
Skrivet av: Annelie Eng 2017-06-30 07:17
Morgonfunderingen idag handlarvom packning och att packa rätt. Idag reser vi hem eller snarare inatt reser vi hem. Jag skulle kunna säga att vi har en extra baddag framför oss, istället för de reser när vi flugit hem mitt på dagen och tillbringat de bästa soltimmarna på resmpletsfkygplats. Detta känns super en lugn och skön baddag ligger framför- dock kräver det sin logistik- utcheckningen ska som vanligt ske klockan 12.. Hu Hur packar man då bäst? Jag kan säga som så här - ju fler resor jag är på med täta mellanrum- ju enklare blir packningen. Förr när jag var en mer ovanresenär än idag tog jag med alldeles för mycket. Ta det med skor tex. När jag besökte Cypern och Ayia Napa för 30 årsedan i min ungdom hade jag med mig mängder med skor klackar och olika färger till olika kläder. Idag har jag träningsskor 1 par klackskorna och flipflopp. När termometern passerar 30 grader på dagarna bor man i flipflopp och andra skor är överflödiga för resväskan och packningen. Badkläder och sarong dagtid och klänning/shorts kvällstid- No more! Jo förresten en kofta att ha på flyger och necessär- där innehållet är viktigt. Smink är näst intill överflödigt däremot är fuktkräm rengöring och solskydd av vikt! Schampo o balsam som trasslar ur ett havs och soltrasdligt hår. En liten nessecär för sladdar kablar och lurar till iPad och iPhone. Thats It! Idag packar först för utcheckningen med flightkläderna överst. Vilket skulle kunna tyckas bökigt - dock 1 heldags vattenlek i åtanken och det känns enklare. När poolen stänger är det dax för change on för middag och flightkläderna. 1 vecka går fort i värmen man använder inte hälften av de kläderna man tror- låt överflödet stanna hemma! En packinglist är smart att bocka av ifrån. Med sista frukosten och sista morgonpromenaden barfota på stranden avklarade ska jag njuta in i det sista och jag ska lagra njutningen av solen och badandet väl inom mig! Vart det bär av nästa gång? Ge mig tips!och jag reser gärna med tui igen!! Bra personal hotell som överensstämmer förväntningarna - bra på alla sätt och vis för en riktigt nice semester! Laddad för nästa veckas arbetsvecka och sätta tänderna i nya papper och samtal- arbetsvecka väntar- kul! Vad är din sommar njutning idag som du lagrar väl inombords för mörkare årstider? Behöver jag skriva att min är bad och sol - 35 graders värme! Kram A.

Svensk förlossningsvård ger tacksamhet över dagen idag & 3 till.

jun 29
Skrivet av: Annelie Eng 2017-06-29 07:08
Vissa dagar har man i minnet jämnt. Oavsett sorg smärta glädje skratt så är det vissa dagar, datum som är mer betydelsefulla än andra i vår historia. I dag är en sådan dag. Idag är en av fyra för mig betydelsefullaste dagar i min historia. Alla olika dagar olika datum och olika årtal. Alla lika viktiga. 15 ÅF tillbaks i tiden och jag förlorade 4 liter blod då en fastätsad moderkaka ville hålla sig kvar. Eloge till svensk förlossningsvård med läkare barnmorskor och sköterskor som gör ett suveränt jobb!! Jag är dem evigt tacksam över att jag är i livet och här idag. Jag har också en mycket god väninna som är barnmorska - så jag vet att ibland är resurserna knappa men ändå har de alltid mamman och det kommande barnet i fokus. Tänk om jag då för 15 år sedan varit så korkad och valt att föda barn hemma.. Hur hade det gått då? Jag är stolt över att tillhöra etg land med den goda sjukvård och förlossningsvård som vi har i Sveriges! Och här ligger nu 15 år senare - morgontrött på en solstol i Ayia Napa. Idag är hon äääääntligen 15 år. Dagen idag är speciell precis som 17 24 22 och dagens 29. Vilka är dina mest utvecklande dagar i din historia? Har jag skrivit att det blir varmt här idag - en bit över trettio.. nu dax för morgon simning. Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar