Tonårsmode med jeansjackor och ge rätt arv vidare eller iallafall vara tillfreds i det man känner igen

jul 31
Skrivet av: Annelie Eng 2017-07-31 23:08

Visst är det väl ändå spännande hur modet kommer igen över tidsepokarna? De där gamla stentvättade jeansjackan som för många många årsedan rensats ur min garderob verkar vara högaktuell igen. Stolt tonåring kom härom dagen hem med denna finfuna jeans jacka. Hon äverkligen älskar rymden i den och den ljus afina looken. Måste erkänna att jag först tyckte att den var sådär- tyckte liksom att den var förstor men ny tycker jag att hon är finaste ungen i stan i den- jovars hon har tre minst lika fina systrar som skulle vart exakt lika fina idenKiss

Stoltaste ungen i sin nya jackaKiss- Och den sköning till jeansjacka kommer från BikBok.

Kanske var det igenkännandet av min egna jacka i tonåren som gjorde att jag först inte gillade denna.. men nu är jag iallafall till freds och tycker att hon och jackan är ett makalöst fint team. 
Och visst är det mer än modet som kommer gen. Jag kan se mig själv i mina fyra barn- oavsett jag vill eller inte så faller inte äpplet långt ifrån trädet och det gäller samma för dem oavsett de vill eller inte så har de alla fyra både beteende och tänk som ärvts av mig. Det är en jäkla prövning som förälder och "tänka rätt" och agera rätt så att det just blir rätt i nästa nedstigande led. Men så var det ju det där att just INGEN är varken fullkomlig eller ofullkomlig. Mina liksom era barn har ärvt tänk och agerande som vi som föräldrar inte alltid vill och som vi inte alltid blir så där jäklans glada att känna igen oss själva i . Men överlag så är just mina tjejer fyra av de mest fantastiska tjejerna på jorden vare sig det är i jeansjacka eller ej.

Kram A. 


Utlottning- bästa shoppingväskan i svart och rosa - Ellwi.com levererar!!

jul 31
Skrivet av: Annelie Eng 2017-07-31 11:25

Ni har väl inte missat min nya svarta shoppingväska- svart och rosa - ett mycket gott val vad gäller hållbarhetstänk. Jag har den alltid med mig ihopvikt i handväskan. Vill du göra som jag - säga tack och hej till plastpåsar så kan även du fåsamma snygga tygkasse i svart och rosa- helt kostnadsfritt!!!!Smile:
 
  I bästa samarbetsanda med Ellwi.com så lottar jag ut hela 5 st tygkassar till er- det ni!!!Kiss
För att var med i utlottningen så går du in på:

1. Maila ditt namn och adress till info@ellwi.com och skriv ANNELIE som rubrik (och sedan kan du skriva vad du vill).

2. Gå sedan in på blogg.annelieeng.se där du lägger in din mailadress i fältet för att få meddelande när nytt blogg inlägg publiceras - i högerspalten på sidanSmile 


Kommentera sen blogginlägget här att du gjort piunkt 1 och 2. Dragningen sker på lördag 5/8

Lycka till!!Kiss

 

Bästa bästa tygkassen ever- snygg färgsättning i svart och rosa och med bästa längd på handtagen ihop med att den rymmer mycket- bästa kassen kan nu bli din helt gratis!!!! Registrera dig enligt ovam och du är mend på utlottningen på lördag 5/8

I really love shopping with this!!

 

 

Här på blogg.annelieng.se högerspalten långt ner hittar du rutan med NYHET få meddelande när ett nytt inlägg publiceras - registrera din mailadress där och maila alltså info@ellwi.com och 1 av 5 läckra kassar kan bli din!!

Lycka nu till i utlottningen så hoppas jag vi ses på stan med våra fina kassar i äkta hållbarhetstänk!

Kram A.Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar