Klädval mot knottrig hud

aug 02
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-2 23:01

Kanske sviktar minnet något när jag minns somrarna förr som badvänliga från skolslut till skolstart. Minnet talar till mig som varna somrar med riktig badtemperatur. Och någon sanning måste det ligga i mitt minne- även om hjärnan väljer ut vissa delar av histoien- för jag är en lika stor badkruka då som nu. Och ändå har jag både bildbevis och minen av hur vi låg vid stranden och badade hela somrarna. Och det var var varmt mycket varmt och även jag badade. Denna sommaren har jag varit vid havet 1 gång- jag badade inte..

Och idag mina vänner, idag är det den andra augusti- och visst när solen visade sig mellan de riktigt tjocka molnen så var det lite småvarmt- men däremellan tja- däemellan fick jag den huden jag verkligen avskyr- den knottriga -- att vilja sitta i sommarkläder och lapa sol och huden börjar knottras - jag avskyr det!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så tja- det blev en kvällsshopping ikläd stövlar- samma jag hade i vintras- svarta såklart- klänning- och regnrock- samma som jag hade i vintras- svart såklart! Ja, man måste välja kläder efter väder sa min mormor och så fick det bli idag. Tur jag har övat upp min flexibla ådra så jag slipper sura för väder- då hade jag fått sura hela sommaren!

Klänning i leopard från Lindex, Regnkappa i svart från Lindex, den lilla svarta handväskan från Bags4fun och bästa shoppingkassen från Ellwi.com

Imorgon kommer bästa för småförvaring från bags4fun - missa inte de!

Kram A.


Den lilla svarta - en av de bästa från Bag 4 fun och rabattkod!!!!

aug 02
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-2 10:04

Ni som följer mig vet att jag har en förkärlek till färgen svart- det gäller lika väl heminredning som kläder, skor och väskor.   

Och nu kommer vi till detta med väskor- handväskor. Finns det något bättre än just svarta handväskor?? Funkar till allt liksomSmile
Det bästa för mig är en en handväska i för mig lagom storlek- lagom med fack och just i färgskala svart. Och då kan man undra såklart vad jag menar med lagom- Jo, jag vill ha plats för det nödvädigaste och inget mer i min handväska. Det nödvändigaste i mitt fall innebär-  plånbok telefon några glans och nycklar. Utan att väskan ser knökad ut.

Och mina vänner nu har jag hittat den bästa!!! I samarebete med bags4fun- den snyggaste bästa lilla svarta, ever!! En läderväska(slitstark) liten snygg och stillren med fack inuti med finfint foder- I´m in loveKiss  Och såklart med rem som kan justeras så att väskan passar både lång som kort- Väskan är så bäst i mitt tycke!! Do you like it to?

Och ännu bättre är att jag nu kan erbjuda er 10% rabatt hos bags4fun- genom att skriva rabattkod ANNELIE när du shoppar!!KissGäller tom söndag denna veckan så in på länken och checka runt vettja!!

Tips! Checka av din handväska - häll ut innehållet på bordet- har du bara det du vill ha- är den perfekt- har du onödiga ting- är den förstor- saker du inte får plats med - för liten. Den här den snygg stilren och så praktiskt!Kiss

Jag har också plockat ihop mina bästa andra bra ha saker som också går att hitta hos bags4fun och de  får ni i inlägg senare idagKiss.

By the way- alla extra saker- har jag sen i en större väska som också min lilla svarta får plats i en fin tygkasse större väska bag el liknande- på det sättet skapar jag ordning och reda bland mina ting.

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  augusti 2017  >>
tiontofr
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar