Konferens med det bästa

aug 03
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-3 12:18

Med bara några veckor kvar av det som kallas sommarlov, är höstplaneringen i full fart i almanackan.När jag skrev en kommande aktivitet började jag att tänka på olika konferenser som jag har haft förmånen att närvara på genom åren. Eftersom jag har valt ett flexibelt yrkesliv med olika roller har jag haft förmånen att delta på HELT olika sorts konferenser. En del har jag ljusare minne av än andra. Att sitta rätt upp och ner och lyssna både en och två heldagar kan vara sådär men kan också såklart, med fokus och skärpa ge otroligt mycket.
Jag hittar ett minne från en konferens inom hälsa som jag besökte för snart 8 årsedan. En konferens som blandade lika väl lyssnande, som bilder och ljud för publikens komhåg och inlärning. Så bra! Genom små övningar i bänkraderna gav det också upphov till rörelseglädje- glädjande sådan med nya ansikten. Yes, såklart att det var scary- jag var ny i branschen, var ingen atlet från början och skulle göra rörelseövninger två och två med personer jag aldrig träffat. Men jag gjorde det och konfernsens blandning är bland de bästa konferenserna som jag har i mitt minneSmile Vilken tacksamhet idag över det!Kiss
Måste tillägga att jag är oerhört tacksam över att jag har övat mitt mod och vågat slänga mig utför till nya branscher- den som söker han finner goda minnen att samla - det gäller även konferenser och nya branscher!Smile 

En konferens på en kurort dyker också upp som ett mycket gott minne- en mindre grupp och där den goda kurortsmiljön gav otrolig god energi till oss alla. Efter konferenstides slut nyttjade vi både spa, relax och restaurang delen på bästa sätt. Energin vi fick med oss går nästan inte i ord att beskriva- den lilla gruppens ordande på konferensen blev också tightare och mer sammansvättsande av trevligheterna efteråt i denna goda miljö.

Jag tycker om att åka på konferens- skulle nog kunna tänka mig att vara den som åkte iväg och provade och kom med ideer till konfernsanläggningar runt om i Sverige-Exempelvis till Körunda som ser fantastiskt ut- vilket uppdrag det skulle vara- Wow!Smile  

 


Bilderna är hämtade från Körundas sida- fantastisk konferensmuljö- eller hur? Visst ser det inbjudande utSmileKiss

Hur som så kan likaväl inomhusmiljön som området runt om konferensanläggningen också spela in om det är en övernattande konferens iallafall. Även om jag varit på konferenser där aktiviteterna slutat ganska sent, så ger det fantastiskt för mig att gå upp tidigt ta en rask morgon promenad och därefter äta en lång, god och stadig frukost innan nästa konferendag tar vid. Det ger så bra reflektioner av innehållet på konfernser att kunna ha ett miljömässigt trivsamt område att stega i en tidig konferensmorgon.

Så välkommen höst med fler konferenser och föreläsningar in i agendan!Kiss 

 

Tänk en gång trodde jag att jag aldrig skulle våga prata inför människor på det sättet jag gör idag- tänk så mycket man kan öva sig till.. Scenerna var i min tanke för andra än mig- Herre gud vem hade bestämt den tanken ha ha- nu vet jag att goda konferenser och scenerna är för oss alla bara vi övar oss för att ta oss dit! Yes, det var coachen i mig som talade!

Fram för fler konferenser helt enkelt!Kiss

Kram A.


Rabattkod för småförvaring som ger ordning och reda & bästa make up tillbehör!

aug 03
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-3 09:09

Det där med småsaker som sprids över allt. Oj vad jag har lagt tid på att leta efter nycklar, glans, betalkort, körkort etc. In och ut ur jackfickor, väskor, bilen- ibland ligger tom en hög av småting på hallbyrån och jag vet inte vad jag lagt dem... Känns det igen? Wink

Jag har ju tidigare berättat om att det bästa för mig är en lagom stor handväska - där det ryms mindre av alla bra-ha saker. Dock behövs ju allt som oftast fler saker med än just det viktigaste som ryms i min lilla svart.. och nu har jag lösningen!!!Smile

Check this!! Så smarta lösningar för mig- fröken tankspridd och kanske dig också:

I väskinsatsen Incarry har jag nu plaserat alla andra lösa ting som jag kan tänkas behöva ha med mig. På det viset behöver jag varken leta efter eller samla ihop dessa saker. De finns nu där i, och det är bara att lyfta ned insatsen från väska till väska av de i modell större som jag vill ha med som komlement till min lilla svarta. Så smart- tänk så mycket tid jag nu sparar!!!

 

 

 

In carry har 4 fack på både framsidan & baksidan. 3 fack innuti & 2 har dragkedja. Insatsen har 2 handtag så den enkelt kan lyfta ur. Canvas/nylontyg som är enkelt att hålla rent. Mått 29cm*17cm*9cm. Så smart alltså!! Insatsen finns i flera olika färger och som ni ser så har jag brutit min svarta vana- det blev en ljusrosa- supersnygg att lysa upp allt svart med Kiss

Så har vi alla lösa ting i bilen - nycklar, tankkort, penna, postitlappar etc- Det kan enkelt bli en hög framför växelspaken och när den blir för stor och jag irriteras slängs tingen in huller om buller i handsfacket- Men ska jag råda bot på detta också genom min nya bilväska! Ja ni läste rätt!!! Smile

Drop Stop Pocket kilas fast emellan bilsätet & mittkonsolen i bilen. Här i kan jag nu lägga tex lösa nycklar och mobil när jag inte har min lilla svarta med. Ordning och reda ger pengar på fredag så vi får väl se ha haSmile Men det finns såååå mycket mer trevligheter att göra än att leta efter saker!  Så att skaffa sig verktyg som förebygger och hjälper till att förändra beteenden till det bättre är så bra

 

Så har vi alla lösa ting i bilen - nycklar, tankkort, penna, postitlappar etc- Det kan enkelt bli en hög framför växelspaken och när den blir för stor och jag irriteras slängs tingen in huller om buller i handsfacket- Men ska jag råda bot på detta också genom min nya bilväska! Ja ni läste rätt!!! Smile

 

 

Drop Stop Pocket kilas fast emellan bilsätet & mittkonsolen i bilen. Här i kan jag nu lägga tex lösa nycklar och mobil när jag inte har min lilla svarta med. Ordning och reda ger pengar på fredag så vi får väl se ha haSmile Men det finns såååå mycket mer trevligheter att göra än att leta efter saker!  Så att skaffa sig verktyg som förebygger och hjälper till att förändra beteenden till det bättre är så bra

 

By the way Bags4fun har även fullt med makeup-tillbehör också - Vad sägs som droppformade blender i sköna pastellfärger? Man blir ju glad av dessa färger!Kiss Perfekt en tidig morgon när make up ska tas på- leendet och den goda känslan åker på deirekt av pastellfärgen! Formen ger dig också bästa resultat när du ska applicera din foundation! Perfekt val!

PÅMINNER om att använda rabattkoden ANNELIE när du shoppar loss hos Bags4fun- den ger dig 10% rabatt på ordinarie priser! 

 

 

Så ovanstående känns som lyckoträffar för mig- letandetiden ska jag nu hitta mer njutningsfullt innehåll för. Både väskinsatsen och bilväskan hittar ni hos bags4fun.se


By the way Bags4fun har även fullt med makeup-tillbehör också - Vad sägs som droppformade blender i sköna pastellfärger? Man blir ju glad av dessa färger!Kiss Perfekt en tidig morgon när make up ska tas på- leendet och den goda känslan åker på deirekt av pastellfärgen! Formen ger dig också bästa resultat när du ska applicera din foundation! Perfekt val!

Med bästa samarbete påminner jag om att använda rabattkoden ANNELIE när du shoppar loss hos Bags4fun- den ger dig 10% rabatt på ordinarie priser! 

Sist men inte minst en bild på min lilla svarta och mig- yes- bästa handväskan ever och i slitarkt läder- du hittar den som allt ovan hos Bags 4 fun! 

In och shoppa loss nu vettja!

 

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  augusti 2017  >>
tiontofr
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar