Har du någon gång känt att du blivit "kidnappad av någon annan människas negativa sinnestillstånd, argsinthet eller bitterhet. Från en till en annan blir ens egen känsla av negativ art, då den mötande människans känsla hoppar över axeln till mig. Sinnestillstånd smittar- absolut! Dock tror jag att vi kan öva mer på att sprida det goda sinneståndet- och då menar jag inte att allt som inte är glatt och käckt inte går att orda om! Att bara vara glad och käck skapar inte attraktion gemenskap och kärlek på djupet. Så klart vi ska hjälpa varandra i svåra stunder- men vi måste tänka på hur vi förmedlar. Ingen annan är värd att bli påhoppad för att vi själva har en obearbetad negativ känsla, eller är i en negativ situation.

Jag tror också att vi kan öva oss i att låta bli att smittas ner av någon annans dåliga sinne. Tonårsbarn kan vara bra verktyg i detta övandeWinkKiss 

Ibland måste vi fråga oss själva varför vi tex tar ton mot någon annan människa eller varför vi säger det vi säger. Fråga oss själva vilken känsla vi är i och varför vi är i den. VILKEN ÄR SITUATIONEN BAKOM VÅR KÄNSLA?

 

Fysisk aktivitet kan vara ett tips till att skaka av sig kidnappningen av någon annans negativa känsla. Tvätta fönster mitt i regnet kan också vara ett tips! Det ger klarehet och skönare känsla en den som hoppade på axlarna innan.Kiss

 

Egentligen skulle jag kunna vara i och om jag ville kunna smitta ner dig med känslan av frustaion- När både telefon och damsugare är kaputt- Men jag känner känslan av lugn i detta och letar vidare på nätet - läser recentioner och produktinfo. Tills dess sopar och svabbar jag golvet- herregud det gjorde ju min mormor och det blev ju rent. Min mormor klarade sig också ett helt liv med 1 telefon fast i väggen- så om nu kommuniceringen inte är som den ska för att telefonen är kass så är det en bra övning för mig själv, att behålla min goda känsla. Och jag smittar dig hellre med den goda känslan jag nu faktiskt fått i den övningen! När jag sen har hittat rätt i både damsugar och telefon djungeln ska jag smitta dig vidare med den härliga känslan som jag då skapat mig av eget handlingsansvar.

By the way- har du heta tips på bästa smartphone och damsugare-kommentera dem gärna!!

Kram A.