Sömn och reflektion

aug 06
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-6 22:17

Söndagskvällen strax tillända. Lite administratvt arbete avslutar jag kvällen med här och känner mig riktigt laddad för kommande vecka. Visst är det en skön känsla att käönna att man själv är i fas och vara laddad för kommande jobb, eller hur?
Det är såååå smart att få in den känslan under en ledoghet - motsatsen blir ju annars att börja arbetsperioden med suck och stön, och det känns ju inte som om det blir lika kul och effektivt arbete av det- eller hur?

Det är just de egna små valen i tankegången som kan göra en hel dag för likaväl dig själv som för dina mötare. Belasta varken dig själv eller någon annan med gnäll suck eller stön är mitt lilla tips- däremot kan du konstruktivt beskriva din känsla och situation för en annan människa och be om en annans perspektiv av det hela.

Ikväll har jag reflekterat och bolla möjligheter till utveckling- det är verkligen en kul förmåga att våga se i möjligheter istället för fast och icke fungerande läge.

jag har tur som lärt mig använda modet att ta mig utanför där jag är och söka mig annat än det jag har.  Nu strax dags att släcka ner- sömn är inte att förakta inför en kommande tidig morgon.

 

Hur många timmars sömn behöver du per natt för att vara i fas?

Hur gör du för att hålla din jämna sömnbalans?

Några tända ljus kan ge en möjlighet av lugn och reflektion- enkel möjlighet av gott tillvaratagande av tid, tycker jag.

Kram A.


Homestyling av handy women ger stjärnhimmel

aug 06
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-6 17:36

Det där med heminredning och barn är kan jag tycka spännande. Barnens växande innebär hela tiden förnyelse och utveckling av iallafall vårt hem. Det som var i centrum och en viktig funktion igår kan vara helt passe idag. 
I mina hemmavarande barns rum har vi ändrat om ganska mycket det senaste. Förändringar i åldrar och annat som sker i livet har gjort mer viktigt än någonsin att få till precis de där punkterna som de och jag vill ha här hemma.
Och tänk så mycket man faktiskt med enkla medel kan fixa till själv för en billig penning. Look- I'm a hany woman!Kiss

 

Stjärnhimmel vid huvudända- enkelt att få till med några spik som spikas lite huller om buller på väggen, liten enkel ljusslinga som hängs på, gardinstång med tunnaste tyget utanpå och det mysiga skenet är ett faktum. De bådar gott för mysiga höstkvällar. Nöjd dotter och mamma!SmileKiss

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  augusti 2017  >>
tiontofr
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar