Heminredning i svart med enkla medel

aug 08
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-8 20:49

Med enkla medel kan hemmet ta fart och bli en alldelres strålande våning. De gamla trämöblerna som genom några penseldrag blir som nya. Jag verkligen älskar detta! Och jag är på väg att skapa hallen i precis den stil som jag vill ha. Färgsättningen är svart grå och vit. Det där med svarta möbler - yes!!!Smile Visste du förresten att det finns färg som är extra tålig för mer utsatta möbler som bordsskivor tex. Det är ju smart att kunna förnya än möbel som man redan har och trivs med än att bara köpa nytt hela tiden. Jag har en salig blandning av nya gamla och begagnade möbler- och det trivs jag med. Jag är också stolt över att shälv ha åstadkommit resultatet på de möblerna som jag penslat med lite ny färg. Yes- jag kan om jag villKiss

Det börjar ta fart av ordning och reda i vår hall, om än att flera små men ack så viktiga detaljer kvarstår. Och det svarta visst är det snyggt?? Det gamla leksaksskåpet har fått en ny funktion och alla världens halsdukar och mössor är nu lätttillgängliga där i. Så smart med denna tåliga färgen också- Här på läggs bla nyckelknippor som lätt kan göra tråkiga märken annars

Lätt målad dryg extra tålig föärg - känns som jag borde måla över allt i mitt hem med detta ha haWink Nu kidsens kväll- och umgänge i soffan väntar- en gång var de fyra där som ville ha kvällsmys.. Nu ätr de bara två hemmavarande- njuter av dem!Kiss

Kram A.


Valet är ditt!

aug 08
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-8 12:11

Val! Val! Val! Vi har alla ett val . Det gäller då som nu och även framöver i det som kallas framtiden. Vi har val i att leta fram vår känsla och i huruvida vi är modiga nog att lyssna till den. Vi har alltid ett val hur vi förhåller oss till det som sker. Best i test är att alltid jobba sig själv mot lugnet inom sig - när lugnet är med görs de bästa valen. Gäller lika väl för dig som mig. Kram A.You Allways have a choise!! Jag är stolt över det ansvaret till mg själv!😃💖 Happy me!😃💖 vilket är ditt i tidens viktigaste val i nuet?

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  augusti 2017  >>
tiontofr
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar