Black or blond- trust your feeling!

aug 12
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-12 22:12

Det där med färger hur de passar ihop och passar mig är spännande tycker jag.Att gå från hel svart till knall blond är ganska självklart för att vara mig- jag har aldrig känt mig tillfreds med landsvägskörning, så det mellanbruna går liksom bort direkt. Dock ska tilläggas att trivseln i den svarta "peruken var hög, så det var ingen självklarhet att beaka det blonda i mig egen. Från en natt till en annan var känslan dät och sen handlade jag. Nu är jag där mitt i trivseln med en blond kalufs. Intressant blir det då med klädfärgerna- trivs jag nu i samma som jag gjorde med det svarta håret? nja, både och. 
Vitt som överdel gick bort med svart hårfärg- jag blev lika kall och kylig som ett isflöak- men nu har trivseln varit hög med vitt till det blonda. KUL!Kiss Den svarta blåsan passar nu som då likaväl mer gjordnära färger som sandfärgat och grått

Khakigrön och militärgrön är en favoriter sen många år tillbaka- yes, jag går fortfarande i kamoflage mönstrat- and I love it!!Kiss Ioallafall var jag något osäker när jag hittade en finfin klänning från cream i just en mer militärgrön nyans. men jag gick efter känslan och visionen att känslan skulle vara super med klänningen på. 

Och känslan ledde mig till ett alldeles strålande val- perfekt grön färg till en blond kalufs som min. SmileKiss

 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från det blonda till det svarta och från det svarta till det blonda- Trust your feeling and you feel great!!Kiss

Kram A.


Olikheterna- det viktiga att beaka för ALLAS unikheter!

aug 12
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-12 09:06

En vecka kvar till skolstart. Om en vecka är liksom alla i höstrutiner igen. Jag märker detta klart och tydligt redan nu i mötet med määnniskor. Vad har du gjort på semester? Vart åkte ni i sommar? osv Herre gud det är 2017 - medvetenheten om våra olikheter pratas det om hela tiden, men ändå lever gamla sktifrågor kvar. Det finns varken pengar eller möjligheter för alla att ta sig på resa under sommarenveckorna. Och för den delen kan också andra val priopriteras som gör att resor inte är intressant- men ändå lever frågorna kvar som en slags självklarhet- Är det inte märkligt? 

Jag tror min äldsta tjej var 13 år när mina pengar för första gången räckte till att åka utomlands med två av mina fyra tjejer. Innan dess hade jag liksom inte trott att det överhuvud taget var möjligt för mig att åka iväg på semester med mina barn. Den resan blev en vändpunkt för mig, och jag arbetar målmedvetet för att komma iväg på iallafall en veckas semester 1 gång om året.

Men min äldsta dotter var alltså 13 år innan jag som förälder kunde skaffa mig möjligheten att åka på semester med mina barn. Och dessutom var inte alla fyra med på den semester- det hade inte pengarna räckt till.

Vi har alla ett val pratar vi ofta om - och jag är fullt enig i detta. Att sedan ta sig till att se sina val och hitta möjliheterna - tja, det är en femma att knäcka. Singelmammans vardag är många gånger så tight i tid att det kanske knappt går att hitta stunder för egen tid att reflektera över olika val och möjligheter. Det tog mig många år som enastående och ensamstående fyrabarnsmamma att just finns utrymme till mig själv. Men det var när jag fan de stunderna i mitt veckoschema som livet liksom tog fart igen. Mina drömlistor började skapas och jag betade av dem en efter en. Jag är otroligt tacksam för detta idag!

Åter tillbaka till sommarmåndernas baksida eller kan tyckas stärkelse- för visst är det så att det är just våra OLIKHETER som är det viktiga för det unika i oss? Ingen ska behöva skämmas för att de inte varit på semester när hösten tar fart- alra minst barnen!

Mitt lilla tips i denna fundering denna lördagsmorgon är att tänka till innan du ställer en fråga om det ena eller det andra till en annan människa- likaväl vuxen som barn- Vad är ditt syfte med frågan du vill ställa? Är det för din egna nyfikenhet eller för att stärka människan mitt emot? Visst måste det väl vara mer viktgare att möta männsikan i nuet och fråga hur den mår och vad den vill göra istället för vart den har varit i sommar?

 

 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    En vecka utan vardag och måsten med alla fyra-                                                         en singelmammas stående dröm- här Rhodos in the historyKiss

Mitt lilla tips i denna fundering denna lördagsmorgon är att tänka till innan du ställer en fråga om det ena eller det andra till en annan människa- likaväl vuxen som barn- Vad är ditt syfte med frågan du vill ställa? Är det för din egna nyfikenhet eller för att stärka människan mitt emot? Visst måste det väl vara mer viktgare att möta männsikan i nuet och fråga hur den mår och vad den vill göra istället för vart den har varit i sommar?

Kram A.Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  augusti 2017  >>
tiontofr
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar