Mina ungars mamma

aug 30
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-30 22:20

Ibland tror jag att mina ungar önskar att de hade en mamma som följde det, som fortfarande anseses vara det mest normala och bästa levernet.
Att de hade en mor som mer ställde in sig i ledet och följde normaliteten så att säga.
Tryggt anställd måndag till fredagsjobbande åtta till fem, tvättade samma veckodag varje vecka och städade samma veckodag, en jäkel på varierad husmanskost och kom ihåg allt för alla och visste alltid var alla saker var, gift och levde stabilt sen många år tillbaka...
Istället fick mina ungar en mamma som har mindre trivsel vad gäller grå landsvägskörning i samma hastighet år ut och år in. Den här mamman prövar sig fram i olika branscher fortfarande, trots de femtio fyllda. Hon går mer igång på trivsel än pengar. I denna mammans kök glöms det av att köpas mjölk och middagstiderna kan variera stort. Ibland får man tom laga middag själv som tonåring om man vill ha middag, när den här mamman jobbar. Mamman till mina ungar lever inte i något stabilt äktenskap och har noll koll på vart saxar och lösa ting tar vägen i hemmets dunkla vrår.
Dock - den här mamman hittar alltid sakerna- om än i sista minuten och de olika branscherna hon har erfarenhet av ger henne också styrkaSmile Så även om nu konfirmationskort kan ta några månader att få till och hämtas, så vet jag att ibland så skrattar mina ungar både hjärtligt med och åt mig.
En del av dem kommer aldrig att kunna förstå vissa av mammans val och en del av dem kan älska sin mamma för de.

Ording och reda pengar på fredag kan innefatta precis den unikheten som jag som mamma och person besitter- utan att vara fel för tesen.

Och konfiramtionskorten blev ju hämtade till slut och middagen som serverades kl nio denna aftonKiss

Imorgon bitti far denna mamman iväg till den stora staden och det superfina kontoret igen, det gör också denna mamman gladSmile 

Mina ungars mamma det är jag- stolt över min flexibiltet till livet och den jag är. Mina ungars mamma älskar sina ungar och idag även sig själv.Kiss

Mina ungars mamma har ingen koll om ungarna sover så här dags ikväll eller inte, dock är det dags för mamma till mina ungar att bädda ner sig själv- bara en timme efter planerad läggdaxtidWink- mina ungars mamma gör så gott hon och nu säger hon godnatt.

Kram A.


Särö och Mio, silvergråtttänk och sömnbehov

aug 29
Skrivet av: Annelie Eng 2017-08-29 22:29

Ikväll ska jag sova likt törnrosa- de ni! Kiss

Under många år som singelmamma till hemmavarande ungar i olika i olika åldrar har sömn ockh säng bara nåt som liksom måste till för välbefinnandet. Som person har jag inga svårigheter att somna bredvid den ena ungen ena natten för att bli väckt nästa natt och få en nnan unge bredvid sig. Det har funkat mycket bra- senast igår låg jag och kliade en tonåring på ryggen som inte kunde sova- och sen somnade jag, ha ha

men någonstans inom mig känner jag att nu är det dax att även modern i denna lilla familj skaffar sig sköna sömn rutiner- ( kan det vara åldern..)Wink From nu ska jag bli ett gott team med min nya fina gråa möbel- känns super! Jag har nämligen valt att investera i en finfin grå/silverfärgad kontinentalsäng som till namnet heter SÄRÖ HAPPY ME!! 

Så idag blir det inte så mycket mer än så här- nu blir det nämligen natten här och jag ska krypa ner och bara njuta som ja, törnrisa! Förresten hur har ni valt era sängar? Har ni samma erfarenhet som jag- somna där det finns plats nästan eller har ni provat madrasser i timtal för att hitta den rätta för.

Min ny asilvergråa skådade jag direkt när jag komin i butiken- gick vidare till den sängen som jag var där för att kolla in , för att ganska snart backa tillbaks och prova den silvergråa och kände direkt- I SÄRÖ kommer jag att trivas!

Silver och grått - ja, färgskalan i snart hela vårt hem- nice!

Tack Mio i Alingsås för bra service och god leveransSmile

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar