Att jobba häcken av sig för att bli färdig till deadline- en speciell process både nervig spännande och kul. En del av er har säkerligen upplevt sådan tillfällen. 

Att jobba efter listor att bocka av att lägga till att lösa saker efter vägen - det är pricis där jag är i nuet. På torsdag kör årets Bok och biblioteks mässa igång och då ska punkterna på vår lista vara klara för att käöra nya punkter som gäller för mässdagarna- Vi är i uppförsbanken mot toppen vad gäller förberedelser och tar det säkra istället för att chansa. Det blir en tidig morgon i bilen in till stora staden imorgon bitti och jag vet att klivet ur sängen kan vara segt men sen när jag väl är uppe då älskar jag det- event mässor dess förberedelser och värdskap är en fantastisk kul arbetsmiljö!

Idagsläget har jag inte så stor koll på vilka av alla storheter av författare som gästar- men jag är övertygad om att utbudet kommer att vara suveränt!. Kanske blir det Björn Ranelids vigslar av ett flertalet brudpar som kommer bli en del av favoriterna iår?

Avslutade dagen/kvällen med möte och..

det hade nyss börjat ljusna när jag for i morse och var mörkt när jag styrde bilen hem- tur att jag har bästa arbetsmiljön denna veckan!

 Så bara därför- KissKiss VINN ENTREBILJETT!

Lägg en kommentar om vilken av åretsgästande författare som du är mest nyfiken på och du har chans att få två biljetter till årets bokmässa av mig gäller som entre fred efter kl.14 alt lördag eller söndag denna veckan!

Behöver jag tillägga att årets tema är bildning- mycket spännande!Smile

Godnatt världen - imorn stegar vi återigen många många steg på mässgolvet för att förbereda så att mässdagarna kommer att bjuda på det bästa!

Kram A.