Jag tipsar om skrivarpodden och vinnaren om Emmy Shepp!

sep 28
Skrivet av: Annelie Eng 2017-09-28 21:10

Att göra det bästa man kan- den tron är bra att ha om alla vi möter. En mötare växer så oerhört av att vi ser hör och bekräftar i termer av att vi är övertygade att de gör det bästa de kan. Och tänk vad vi kan lära av en människa som ser att vi också ser att han gör det bästa han kan. Jag älskar det tänket.

GRATTIS MARIE HALLENSKIÖLD - 2 biljetter till Bokmässan väntar!!Kiss Och tusen tack för författartipset- Emelie Shepp! tipsa du också i kommentarsfältet här på bloggen vilken författare du är nyfiken på vad gäller årets bokmässa- 2 biljetter till lottas ut för besök antingen lördag eller söndag!

Tipsar också om skrivarpodden- för dig som liksom jag har mycket som kan skrivas ner..och som väntar att bli en hel bokSmile Checka in även Skrivarpodden på Bokmässan! 

Och tusen tusen tack för världens bästa kaffemugg- jag kommer bli ett med den och kaffet!!Kiss

Kram A.


Ohyra inomhus- låt fackmänniskor bekämpa!

sep 26
Skrivet av: Annelie Eng 2017-09-26 18:25

Kommer hem något tidigare än andra eftermiddagar/kvällar denna vecka- trots det har jag gjort min arbetsdag med besked. Kommer ut i köket och vad väntar mig där- en halvrutten banan har dragit till sig en hel klan med banan flugor- små ettriga och fruktansvärt äckliga. Tur är att de följer med bananen ut från vårt hem med soporna.
Under vägen till soporna kom jag att tänka på en annan invasion av smådjur som jag haft i en annan lägenhet- nämligen av myror! Usch och fy vad otrevligt det var- så fort vinterkylan lagt sig började de invadera sovrum och kök- små svarta kröp de omkring, och minsta lilla sötsak som mina stora tjejer, som då var små- tappade på glovet invaderas av dem. Jag kommer ihåg att det var svårt att sova- så fort jag slöt ögonen så tänkte jag på att myrorna skulle börja krypa på mig.

 

Att få bort denna myrinvasion var sannerligen inte lätt- de skadedjursbekämpningsmedel jag köpte verkade bara för stunden- det dröjde inte länge förrän det ljusa golvet vid vägglisterna började få mörka fält av myrorna igen. Vi försökte verkligen bekämpa med allt både på in som utsidan men ingenting hjälpe. De var först när Anticimex kontaktades och på något sätt sprutade bort de svarta myrorna som vi fick bort dem. Myrorna bodde nämligen i våra väggar visade det sig- och liksom övervintrade där. Hur Anticimex bar sig åt vet jag inte- huvudsaken var bara att det blev ett mycket lyckat resultat att ta hem dem och låta dem bekämpa myrorna.Så här i efterhand kan jag vara klok att förstå att hade vi tagit dit dem direkt hade vi vunnit massa tid och illmariga känslor av dessa myror.(Sponsrat inlägg)

Mitt lilla tips idag- ta hjälp av fackmänniskor för att bekämpa ohyra! Det lönar sig! Smile

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar