Ny vecka och nya möjligheter- talesätt som kan tolkas klyshigt men också ett talesätt som kan fokuseras på. Vilket vi väljer är upp till oss själva.Men klart är att möjlighetstänk är ett gott livsverktyg.

Idag återsågs staden fast utan bokmässan. Samma gata, samma byggnad men annat i fokus. Och ni vet - vissa nya miljöer påverkar och sprider gott direkt!Kiss Så var det idag trots att regnet öste ner utanför..

 

Att tänka och greppa möjligheter - så mycket bättre än att stanna kvar in the past. Känslan av att vara good enough skapar så mycket gott och effektivt tex inom värdeorden tillit tilltro och trygghet-istället för tvärtom. En självklarhet kan tyckas när raderna läses, dock behövs påminnelser om detta vad gäller i bemötande mot lika väl andra som oss själva- om och om igenKiss och där påminnelser om att du är ok och jag är likaväl som att vi alla är good enough, INTE kvarlever-tja, där är klimatet annorlunda och förmodligen mer kyligare än vad man tror..

 

" De vi ville bli" Vilken fantastisk boktitel- Eller hur? 
Ibland är mötet med en ny människa lika givande som det var oförberett. Mötet med Britta Hermansson häromdagen var definitivt ett sådant möte- nu ska jag strax läsa de första sidorna i hennes bok- " De vi ville bli"- spännande! 

Nu tar jag med mig mitt good enoguh läser några sidor och sen blir det sömn påfyllning.

Kram A.