Oavsett blond eller svart i håret så är svart en favorit vad gäller färger att bära på kläder skor och stövlar för mig. Och så klart är det mega praktiskt- jag gillar ju inte att ha för många färger på mig samtidigt. 3 åt gången är liksom max annars är känslan som en julgran. Och att gå runt med en jugranskänsla stärker iallafalla inte mig. Svart får mer ett lugn hos mig.

Att stärka sig själv på både in och utsidan är ett fortgående arbete. Ju mer vi kan få till en ökning av den goda känslan för oss själva ju mer kan vi stå emot människor som tar plats på andras bekostnad. Och även om vi åker dit så det skvätter om det genom andra människors betende(de där som väljer bort att arbeta med sin egna självkänsla) emellanåt, så kan vi ganska snart ta oss upp från dikeskörningen igen om vi själva jobbar med självkänslan.

Humanitet, glädje, respekt och temkänsla byggs av människor intresserade av styrkan av vad människors olikheter kan medföra. Människor som aktivt jobbar med sin egna känsla för sig själv- självkänslan- har inget behov att varken fälla andra eller att framhäva sig själva före andra. Självledarskap är grunden till bra ledarskapKiss

Med svarta Michael Kors stövlar trivs jag ypperligt bland höstens varma färger- passar perfa! Och själv står jag både stadigt i dem och tar mig enklare upp vid dikeskörningar- visst är det smart?Kiss

Återigen grattis på din din dag mormor- Herre gud- 104 år! Även om det känns som igår vi firade dina födelsedagar så är det nu hela 14 år sedan som du bytte jordelivet till himmelen. Numera har du alla din syskon från barnaskaran Eng från gamla Majorna samlade runt dig. Tillsammans har ni firat din dag ordentligt och pratat glada minnen och historier från gamla Majorna Kiss

Kram A.