Extra kunskap genom banktjänstemän tackar jag aldrig nej till, så idag har jag fått bra påminnelser i hur bra det är att föra den där kassa boken om in och utgifter. Och även att det fungerar alldeles utmärkt med ett vanligt enkelt block att hålla reda på och påminna sig om sina sifffor. In get nytt i detta för mig men gav en bra påminnelse och reflektion i vad som händer när jag för kassabok och perioder när jag låtit bli att prioritera detta.. 

Alltså när jag för kassabok så har jag hittills ökat mina intäkter och de andra perioderna minskar inkomster och utgiftstapeln ökar. Märkligt? Hur kommer det sig? 
Jag är övertygad om att just det där av att ha koll och ge sig själv blänkare och påminnelser ger kraft och styrka åt rätt håll.Kiss När jag för kassabok- så bär jag med mig mina siffror på något sätt i bakhuvudet och lähger fokus på vad som ska ökas- Jag visualiserar fram de resultat jag vill ha och skam den som ger sig- det ger effekt!

Mitt lilla ekonomitips idag är att använda sig av - och + papper och penna och bena upp vad som kommer och vad som går i exakt ören - ta kommandot över din ekonomi- oavsett hur den ser ut idag så kan du alltid ta ansvar över att förbättra den!

Min lilla groda och jag- igår lite gott soffhäng och samtalanden tillsammans med att vi i efterhand såg på Malou efter 10 där Både Kristin Kaspersen och Anders Hansen ordade myckset klokt. Kan adhd diagnos bli en fördel? Absolut- jag håller mig helt enog med den och även i det att människors olikheter bör uppmärksammas som något positivt och inte tvärt om. Våra olikheter gör ju att vi så klart måste se till att alla barn och vuxna får inlärning efter dens sätt att lära. Stärk unikheten i varje individ och inte tvärt om!

Har du inte sett programmet så gå in på tv4play och sök upp Malou efter 10 och se avsnittet! Så bra tänkvärt på alla sätt och vis.

Påminner om att 

Du är ok, jag är ok

Kram A.