Brr! Nu kommer kylan trängandes fram mer och mer under morgontimmarna. Jag är definitivt ingen fan av just att känna kyla och mörker. Avstår gärna att att gå ut tidiga mornar och mörka kvällar. Varma kläder är därav ett mycket nödvändigt fokus för mig så här års. Lager på lager är en melodi jag föredrar- flerar lager på vid utomhusvistelse och av med några lager inomhus. halsduk och mössa kommer på nu till min finfina nya mellansäsongsjacka- Nike och svart innebär en favorit kombo. Den är precis sådär lagom varm i nuet och kan ha tjocktröja under om vid några köldgrader till. Min är inhandlad på stadium - men finns säkerligen i andra sportbutiker också.

Olika årstider har mer mening än att gå unt att frysa- och denna jackan fyller en perfekt funktion i just årstidsskarvar med vara och kyliga grader

Black is beautiful- eller hur! I really love it!!

Kram A.