I apparnas tid förenklar vi företagandet

nov 03
Skrivet av: Annelie Eng 2017-11-3 20:43

Även om man brinner för sin verksamhet och de inkomst bringande aktiviteterna i sitt företagande, så ingår det också en hel del " på köpet" aktiviteter Och dessa, tja, kanske inte alltid är det man själv brinner för och öppnade sitt bolag för... Men det är också så att just dessa aktiviteterna är precis lika viktiga som andra i företaget. Det är av vikt att vi gör vår administration och håller koll på tex siffror.
Pappersarbete och administration som tex bokföring är i mitt fall INTE det jag öppnade mitt bolag för och jag har ofta genom åen fått ett påminnelse sms av en för mig bästa redovisningskonsult , så att jag fått till det jag ska i rätt tid..SealedLaughing

2017 och tekniken är verkligen med. Sån tur vi har som lever i apparnas tid. En app och vi skapar enkelheten i att vara egen företagare. I like that!Kiss Och det är därav en självklarhet att med mina egna ord skriva detta inlägg i samarbete med just digitalaföretaget.se.
Denna appen är så smart- Du jobbar i appen vi telefonen direkt. enkelt kan du också ta datorn till hjälp och byta till   webben om du vill. Kankske tänker du nu vaddå jobba i telefonen? Jo så här är det i denna appen kan du fota kvitton och fakturor direkt i appen. Likaväl kan du göra din tidsrapport och även din bokföring däri! Allt på samma ställe. Visst är det suveränt? Och det bästa- via appen så går bokföringsunderlagen direkt till din reovisningsbyrå!!! Alltså sååå bra. Dett agynnar tid- som entrepenör och egen företagare är dett en stor tidsvint och du kan alltås få loss tid till annat behövande i din företagarroll. Genom att allt finns i appen kan du enkelt få fram en överblick över företagets ekonomi.

I denna bokförings app kan du också upprätta körjournal så snart du har parkerat- Hur smart är inte det?? För iallafall tillhör jag skaran som missat vissa företagsresor pga utav att jag ska för in dem senare vid datorn..

Att vara entreprenör är super och all teknik som förenklar tycker jag om. Denna app skulle kunna bli den bästa!Kiss

Kram A.


Spapaket för hela familjen och alla kroppar

nov 03
Skrivet av: Annelie Eng 2017-11-3 09:07

Det där med att åka på spa ger liksom en gudagod känsla för mig. Tänk att varmt vatten och skrubb gör så gottKiss Kankse inte hela sanningen. Så klart att miljön påverkar också. Och naturligtvis att komma ifrån de vardagliga väggarna. 

Jag är verkligen en fan av dessa familjespapaket och myspaket som sätts ihop på olika anläggningar inför loven. Att dela spaupplevelser tillsammans med barn känns super. Och säröhus har bjudit på härligt renskrubbad hud och mångabad och avkoppling i likaväl bassäng som bastu.

Att kunna kvällsbada fram till kl.23 gav en extra dos av myskänsla här på Särö

en 

Att skrubb och krämer fanns tillgängliga är helt supeduper. Så m vi har skrubbat och använt masker? jajemensan- vi har alla idag len hud som bebisrumpor.

Fem fina tjejer har njutit varenda sekund av den jämna balansen av lugn mys avkoppling skratt och goda samtal som också hunnits med i den varma vatten miljön

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2017  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

View posts in large calendar