Ofta säger vi att i vardagen är det knappt om tid. Dock har vi alla 24 timmar per dygn och 365 dagar per år. Det gör oss lika. Vad vi själva väljer att stoppa in - tja, det är vårt egna val. Alla har vi ett val att säga ja eller nej. Att skylla på vardag eller tid är liksom bara en tävkmantel för att säga nej, jag väljer annat..

I den där vardgen där vi, och  jag väljer att fylla sin almanacka med fyllda dagar med uppdrag och åtagande. Ja, det var just det att valet är vårt egna, så kan det vara lika gott för själlen som för utsidan att välja att boka in ett frisörbesök istället föra att trixa hemmavid. Tro , mig- jag är referens av bägge.
Hemmavid och färgskalan blir liksom aldrig vad en proffsig frisör kan åstadkomma och kaffe med sig själv i badrummet blir definitvt mindre påfyllning än en kaffe med gott samtal med frisörskan medans den där gula hårtonen bleks ner till vitare toner.

tack för idag bästa Angelica på frisör Sjävfallet i Lerum som återigen räddat mitt hår från mina "homemade ideer" . 

Tack för idag bästa Angelica på frisör Sjävfallet i Lerum som återigen räddat mitt hår från mina "homemade ideer". Kiss

Kaffe och gott smatal om the Life - två kvinnor emellan blev superbonus och påfyllning för fortsatt arbete denna jobbkväll.
Ett medvetet gott val- ett tipsSmile 

Kram A.