Även om det inte är optimalt läge att vara utan teknik som en väl fungerande telefon 2017, kan jag också tycka att det är ganska lugnt. No stress och mer tid.

2017 är det en vågskål hur vi hanterar detta bed tillgänglighet- avbruten av mail, smsm och samtal i allt vi gör- för vems skull?. När tekniken inte fungerar tja, då kan det i början kännas nog så frusterandee att inte ha "friheten" att nå ut precis när man vill. Dock när man som jag har haft teknik som stegrat sig till en tillvaror med minimala funktioner har jag också kunna vänja mig successivt.  Jag känner att jag skjuter nästan medvetet till att ta tag i det hela och lägga tid på att undersöka om nästa telefon ska ha en 7, 8 + eller x bakom sig. Vilka funktioner behöver jag egentligen? Och hur kommer jag behandla mig själv med en senaste teknik- kommer jag var adär igen att avbryta mig själv i allt jag gör för att telefonen blinkar till? 

Finaste vantarna med hjärta på- stickade av mamma i varmaste ullKiss Mönster och garn hittar du i favoritbutiken Knit and purl.se - Webshop och butik i Göteborg

Iphone X

 

Iphone 8 med eller utan +

 

eller Iphone 7 med eller utan + Vilken ska bli mitt val? Kamera viktig god lagring och lång batteritid - tja det är det viktigaste vad jag tror nu..Ska läsa vidare på 3företag när det är dags att prioritera det.  

Vantarna på idag- frosten ligger vit på taken och med det vill jag säga värm dina händer och låt dem inte frysa. Med frosten är vi ytterligare ett steg mot varmare årstider.

Nu fokus på Jobb där lyssnande kräver sitt stora fokus. Och det där med teknik 2017 är allt bra iallafall- Ett riktigt bra fibernät som gör det möjligt att sköta goda samtal genom datorn! 

Have a nice day!

Kram A.