Vi investerar i oss själva genom studiecirklar och fake it until you make it

nov 30
Skrivet av: Annelie Eng 2017-11-30 16:12

Igår var det studiecirkel och tjejhäng. Så glad att jag har vi har startat dessa cirklar. Vi lär oss bli tydligare i vår kommunicering- kanske framför allt till oss själva. Kankse kommer vi i sinom tid helt bort i från behovet av bekräftelse från andra. För om min kommunicering till mig själv blir tydligare är det ju den bekräftelsen som är den viktigaste- eller hur? vad andra människor tycker eller tänker blir istället förhoppningsvis en bonus.

I vår cirkel lyfter vi också på locket och delar med oss av egna situationer som dyker upp ur minnenas arkiv. Jag kan säga att vi breddar oss i respekt och djuphet. Samtidgt har vi kul och skrattar. Första boken är på sluttampen och vi kommer fortsätta med ny bok under våren. man skulle kunna säga att vi investerar vår tid i oss själva i stället för i andra..Kiss

Fake it until you make it- ett leende, och leopardmössa från barnavdelningen och det blir enklare att möta den mötande kylan

Ibland njutning ibland bara kyligt- det kallas vintertid..Wink

Kram A.

 

 


Att handla det bästa

nov 28
Skrivet av: Annelie Eng 2017-11-28 21:39

Har du någon gång testat att be om att få det bästa när du handlar? vad fick du? Ibland funderar jag på om det bästa alltid är med den dyraste prislappen på. Eller också om det bästa alltid är med det flådigaste märket? 

I vilket fall är mina städ problem över- det bästa blev en ny damsugare fråm MIELE- suprfin!! Och röd- trår bestämt jag bara haft röda damsugare genom åren- är rött en äkta damsugsfärg tro? Min nya vän städar rent otroligt fint- Är liten och nätt och det är enkelt att ställa in den efter underlaget som den ska damsuga. Så blev det när den bästa skulle inhandlas.

 

Om jag är nöjd- jag är femstjärnigt nöjd!!Kiss Tänk så bra det blir om man beställer det bästa!!Smile

Kram A.

 

 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar