Frukostvanor för en sjusovare

nov 21
Skrivet av: Annelie Eng 2017-11-21 08:25

Alltså detta med frukost och tidiga mpornar.. Eller ja, om man som jag börjar sitt uppdrag vid niosnåret så kanske det för någon av er inte räknas som tidig morgon? Men för mig är det tidigt att rusa ut. Och frukost som ska intas innan- Nä, det måste gå snabbt sådana här mornar.. Hur gör ni ? Hur är era fruksotvanor i vardagen?

Jobbar jag hemifrån så blir en tallrik havregrynsgröt med blåbär och ett ägg perfekt- det kan jag klara mig långt in på förmiddagen med- men en morgon som idag- tja, då är jag grymt tacksam att det finns snabba kvicka nyttiga alternativ!!  

Ilöve this- Nutrilett färdig blandad shake/smoothies- perfekt som snabbfrukost eller mellanmål! Min favorit är såklart choklad- super att börja morgonen med när tiden är knapp- Vilken är din favorit?

Nu kan dagen börja!

Kram A.


Snyggt påpaltad i vinterns favoritjacka & redo för tandläkare

nov 20
Skrivet av: Annelie Eng 2017-11-20 08:33

När landet ligger in i vinterskrud är det skönt att klä sig riktigt varmt. Jag är ett fan av tjocka stora jackor och varma kängor. Till det värmande mössa och tjocka vantar. Ja, likt uppstoppad men också utan att frysa! Tänk en gång i ungdomsåren trevade jag runt vintertid i gympadojor trasiga jeans- yes, det var mode då också. Hujeda mig så jag frös- men men det var då som tur var. 

Det som är bra med en tjock svart vinterjacka med luva är att den kan hålla år efter år utan att gå ur tiden- perfekt!

Nedan en för mig riktig vinterfavorit för kyliga dagar- svart stilig och riktigt värmande!

Det är liksom det bästa med vintern- rättigheten att palta på sigWink

Min klara favorit! Så snygg och ser såååå varm ut- Vilken jacka- En riktig vinterjacka och ursnygg!!

Blandar inomhusjobb med tandläkare idag- har varit fler besök där en nånsin- så kan det vara när större ingrepp ska göras. Har med mig en slags oror hela dagen innan ett tandläkarbesök- och har alltid haft..

Påverkar ett inbokat tandläkarbesök din dag? Hur?

Kram A.Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2017  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

View posts in large calendar