Någonting gick galet på inlägg från igår med julklappstips under 100-lappen till tonårstjejer , Så nederst här får ni bilden på finaste myssockorna i två pack- vilken tonårstjej vill inte känna som sig som en star i vintertid?Kiss Länk för mer info om sockorna direkt under bilden!Smile

Förövrigt skapar jag reda i i oredan- Gud vad mycket onödiga ting som finns i ett hem- alla fall mitt. Högar för vad som ska vara kvar och vad som ska vidare - strukturerar helt enkelt- Det kommer bli bra det här. För visst är det så att en omöblering allat blir bättre än tidigare?

Behöver man spara på allt? Jag vet inte vilken ordning och reda som ni har i era skåp- men här finns iallafall en mängd bra ha saker mer eller mindre inkött.. Och det är min lilla akileshäl som ska vinnas över - För varför spara på sånt som inte används?

Lite svårt att sätta upp tavlor innan allt är klart -så det får stå där de står

Myssockor med stjärnor perfekta till en tonårstjej

Nu förtsätter jag med söndag och första advent!

Kram A.