Tänkbart med trygg och miljövänligtt iphone köp

dec 04
Skrivet av: Annelie Eng 2017-12-4 21:26

Ni som följer mig vet ju min övning av tålamod och otillgänglighet genom min gamla halvkapputta iphone- den må vara guldfärgat på skalet men den direkta guldkvaliten verkar ha gjor sitt..Ovissheten att inte veta om den svartnar under dagen är en prövning- men kan vara en en del i utveckling.. Och frågan är vilken iphone, för att fortsätta använda iphones och apples produkter känns som en självklarhet för mig - Jag är supernöjd egentligen- det är ju åldern och användandet som tar ut sin rätt på min iphone,bara! Mer passande och helt självklart är det att skriva detta inlägg i samarbete med en e-handelssida som tillhanda håller begagnade iphones!! Blir man glad eller- vilken grym sida!! 

Förutom att det finns pengar att käna genom att köpa en begagnad iphone, så kan vi också handla mer tryggt och säkert hos Billigteknik.se än via en privatperson. De begagnade produkterna som tex iphones är väl genomgångna av företagets tekniker och garanti följer med köpet! Gud så bra! Deras produktsortement är också indelat i 3 klasser- A, B och C - genom detta klasssystem delas produkterna in efter i vilket skick det är i.  

Att denna affärside definitivt gynnar vårt hållbara samhälle är ju ingen tvekan- såklart riktigt miljövänligt att handla begagnad iphones. Detta måste vara en av de bästa e- handelssidorna som excisterar helt enkelt- och sa jag att de har extra snabb leverens? Smile Och bästa för plånboken- grymme kombo helt enkelt!

Tjing så bra!

Kram A.


Att gå kvar i den gamla eller slänga sig utför - idag kickstart

dec 04
Skrivet av: Annelie Eng 2017-12-4 08:22

Att reflektera komma till insikter och sedan handla därefter är kanske en av livets stora gåtor. Att dag ut och dag in fortsätta med innehåll som vi själva inte trivs med- tja, då behöver vi ju göra något åt det. men så tveklöst många som går kvar i samma gamla otillfredställda mönster- Varför kan man undra?

Idag ska jag kickstarta mig själv med näringsfyllda dagar- jag har ju ordat länge att jag idagsläget är mindre nöjd över min vikt så- tja, vitaminkur och utrensning av sockerbehovet- kör halvfasta några dagar. Om jag är motiverad- tja- Snygga jeans drar iallafall!Wink

I vissa avseenden har jag definitivt gott efter min känsla och tom vågat slänga mig utför emellanåt- framför allt i yrkeslivet. Kan vara därför jag idag vet en hel del om vad jag inte trivs med och även vad jag trivs med. Jag har testat och jag har också varit modig att sadla om när magkänslan inte varit med. Tufft lärorikt och mycket utvecklande som människa. 

Idag känns det som om jag har ett av mina bästa jobbuppdrag jag datorn och lurarna! En heldag och perfekt start på veckan! Och jag hade aldrig varit här om jag inte gjort allt annat. Och i allt annat ingår reflektioner till att komma fram till vart känslan är med istället för att stanna vid falska bekräftelser.

Kram A.

 

Idag känns det som om jag har ett av mina bästa jobbuppdrag jag datorn och lurarna! En heldag och perfekt start på veckan! Och jag hade aldrig varit här om jag inte gjort allt annat. Och i allt annat ingår reflektioner till att komma fram till vart känslan är med istället för att stanna vid falska bekräftelser.

Kram A.Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2017  >>
tiontofr
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

View posts in large calendar