Trygghet hos tandläkare och hela tänder för alla

dec 05
Skrivet av: Annelie Eng 2017-12-5 20:32

Checkade min almanacka nu och bläddrade fram några blad och vad hittar jag då- Ett inbokat tandläkarbesök i självaste julveckan-som om inte julveckan har fullt av sitt liksom..Sealed Och jag nämnde ju nåt om julstress förut..

 Men samtidigt är jag så fantastiskgt tacksam över arbetet som "min " tandläkare" utför i min "spökande" kindtand. Detta kommande tandläkarbesök är inte det första för mig denna höst. Har tappat räkningen på antal besök under de senaste månaderna- och smärtsamt har det varit också- men nu börjar det känns mycket mycket bra, som tur är.

Tanden längst bak har jag lyckats bita av om och om igen- På ena sidan hade tanden svårt att fästa den nya påbuggnaden, så nu har det sats dit en krona (känns gammalt..)- och det har gjort ont. Eller ja- själva ditsättandet av den kändes inte eftersom jag var riktgt rejält bedövad- men efteråt- aj, tanden kände verkligen av det arbete som gjorts på den. Men nu så, några veckor senare har har jag tom kunnat tugga med tanden.Och det känns otroligt skönt att ha hela tänder i munnen igen!! 

osmikad och no fliter men skön känsla med hel tand igen!!

Eftersom jag känner mig så otroligt tacksam över att ha en tandläkare som både jag och barnen litar fullständigt på och känner oss trygga med. Var det också en självklarhet att skriva detta inlägg i samrbete med en god tandläkarpraktik och med mina egna ord. Jag vill definitivt att alla människor ska känna den tryggheten som jag känner hos min tandläkare och också kunna få den bästa hjälpen oavsett vart vi bor i landet.

Visste ni att centralt belägget med bästa parkeringsmöjligheter finns det tandläkare i Simrishamn , som är inriktade på allmän tandvård. Så bra! De har också särskilt fokus på profulax, estetik och implantat. Så bor du i närheten och behöver tandläkarhjälp - besök dem!

Det är alldeles förmånga människor som av olika anledningar idag hoppar över tandläkarbesök. Det är jättesynd- för jag är övertygad om att alla blir gladare och mår bättre av att ha en heltandrad som de trivs med.

Så sen senaste tandläkarbesöket för ett par veckorsedan har jag gjort precis vad min tandläkare ville- borstninng och tandskölj varje morgon och kväll- kanske är det det som fått den nya kombon av krona och tand att bli bättreSmile I vilket fall så kommer jag gå iväg på mitt nästa inbokade tandläökarbesök, julvecka eller ej.

Kram A.


Justressmotande och köksbordsfunderingar i svart

dec 05
Skrivet av: Annelie Eng 2017-12-5 20:07

Känner ni av julstressen? På nåt sett verkar den infinna sig hos alla och envar fast att ingen vill. kan undra vad vi stressar upp oss för?

Men så klart almanackan kan ju fyllas med lite extra dessa decemberdagar- julbord, julavslutningar och adventsmys, likaväl som julgodisbak och paketinköp. Allt detta ska liksom blandas in i den vanliga almanackan. Så egentligen är det kanske inte så konstigt att vi känner lite julstress här och var- eller hur?

kan tipsa om att handla via nätet- det spar tid. Detta likaväl som att välja sina sammanhang. Ingen behöver vara med på allt- Välj det värdefulla..Kiss

Några levenade ljus piggar upp till vardagens göromål. Vi läser läxer skriver blogg betalar räkningar vid ett och samma bord. Tur jag har behållit mitt stora gamla köksbord- Snart ska det också fyllas med ingredienser med vänner runt för lite julbak- kan undra om det hinns med att förvandlas till svart detta fantastiska bord innan jul..Sealed

Några levenade ljus piggar upp till vardagens göromål. Vi läser läxer skriver blogg betalar räkningar vid ett och samma bord. Tur jag har behållit mitt stora gamla köksbord- Snart ska det också fyllas med ingredienser med vänner runt för lite julbak- kan undra om det hinns med att förvandlas till svart detta fantastiska bord innan jul..Sealed

Kram A.

 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2017  >>
tiontofr
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

View posts in large calendar