Avveckla eller utveckla- gör det tryggt

dec 06
Skrivet av: Annelie Eng 2017-12-6 07:44

Genom åren har jag arbetat mycket med leda människor frammåt i yrkeslivet. Likaväl som jag har coachat mot nya anställningar, så har det också inneburit att jag har varit bollplank till människor som velat starta ett eget företag. Att öppna ett företag kräver sin affärsplan, tycker jag. Vilken kan behövas bolla fram och tillbaks på olika områden- likaväl är det viktigt att uppskatta företagets budget med intäkter och utgifter som att orda ner sin vision för företaget. En lvande vision bidrar till att företaget har lättare för att leva vidare även när det blåser kyliga vindar.

Vill man tex starta ett aktiebolag så bör ju också visionen om att företaget ska efterleva och ge god avkastning finnas. Likaväl som den visionen behövs vara i liv, så behövs den också verklighetsanpassas. Jag tror inte att någon vill avveckla sitt aktiebolag snabbare än man startade det- eller hur?

Jag rekomenderar att satsa på ett starkt förarbete med en stark verklighetsanpassad och glödande affärsplan. Det dokumentet kan man sedan luta sig tillbaka på när funderingar dyker upp efter hand när man väl är i företagarrollen. En swot analys är bra att göra- det är en slags omvärldsanalys där man kikar på eventuella risker och konkurrenter. Man tar fram vilka resurser man har för att ta sig förbi dessa hinder som man ser. Så bra att göra. Och också bra att med jämna mellanrum gå tillbaks och titta på

Gör man sin affärsplan väl och har en vision för det man brinner för och att starta ett aktiebolag så tror jag också att risken för en snabb avveckling av bolaget minnimeras. 

Skulle det ändå vara så att man av någon anledning vill eller ska avveckla aktiebolag, så finns det företag som kan hjälpa till så att den processen.

Eftersom jag vill att likaväl starta aktiebolag som att avveckla aktiebola ska kunna ske snabbt tryggt och enkelt så var det en självklarhet att skriva detta inlägg i samarbete med ett företag som hjälper till att avveckla aktiebolag.

Drömmen om att göra det man vill och brinner för går att sjösätta för fler människor- det är jag helt övertygad om! Ta reda på vad det finns för hjälp - oavsett om du står i startskedet av ett bolag eller om det är dax för avveckling! 

Kram A.


Julklappstips där namnet strålar

dec 06
Skrivet av: Annelie Eng 2017-12-6 07:26

I sann Carrie anda (sex an the city) bär jag äntligen halsbandet som jag sååååå länge velat ha. Mitt egna namn guldglänsande runt halsen- jag är sååå nöjd! kanske kan det vara ett hett julklappstips till en fin tjej eller kvinna. jag beställde mitt med extra lång kedja då jag vill ha mitt namn lite mer hängande och kunna ha andra halsband ovanför.

Mitt namn i guld runt halsen - hur snyggt som helst. passar säkert lika bra med ert namn ocksåKiss

Jag beställde mitt halsband från mittnamnhalsband.se - en suverän sida att kika på. De har så mycket fint och jag kunde tom förhandsgranska hur mitt namn skulle bli i halsbandet!

Släpper man tiden och håller fast vid visionen så kommer man fram tids nog. Så nu kan jag bocka av även detta halsband på min drömlista!

Har jag sagt att jag gillar att vara en jävel på att genomföra mina drömmar?

Kram A.

 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2017  >>
tiontofr
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

View posts in large calendar