Den där dagen med högsta möjliga förväntan av åtrets alla dagar är nu över för i år. Det finns traditioner som går till leda likaväl som nytänkande och nyskapande människor sätter nya aktiviteter och sammankomster på schemat. Varför hålla fastvid det gamla och det nya kan vara godare, tänker jag och njuter av att se i instagramflödet att någon satt taccos som nuy julaftonstradition. 

Julaftonssittning hos oss 2017- en blandning av nytt och gammalt

Jag har tur, jag har fina tonåringar som är intresserade av vem jag är och hur jag tänkt- vilket resulterade i en finfin julgåva från de till mig- Boken om mitt liv. Här ska jag författa till dem. Och en dag kanske det sitter en avkomma som vill läsa mina ord och inte bara höra andras upplevelse av mig. Det ska bli spännand att se vad dessa skrivstunder resulterar i även för egen del. Och kanske kommer också mina olika julupplevelser med.

En fin julafton med traditionellt julbord och paketöppning efter Kalle Anka. Det mest nytänkande är att det är idag jag som är den äldre traditionen osm fixar - fast julaftonkakan är bakad av min fining till tonåring- supergod!

Julklappsspelet ger extra spänning till kvällen. kanske är det aftonens höjdpunkt?Kiss Och i är blev det nytänkande här - ny familjemedlem och stora barn fick spelet att bli riktigt spännande genom att man behåller de paket man har när klockan ringer. tidigare har vi delat med oss så alla har fått ett var.. och yes- alla klarade av detta.. I detta spel kan paketet innehålla bla nya huvudbonaderSmile

 

 

Idag slappar vi i soffan medans regn och blåst viner utanför. Bordet från igår är avdukat. Först om några timmar ger vi oss ut för att mysa till det i mer nytänkande anda.

Hoppas  nu du också har några fina avkopplande dagarKiss Nu ska jag slappa till nåt härligt tvprogram- det finns så mycket bra på tv dessa heldagar- progranm som jag aldrig annars hinner ta dela av.

Kram A.