Serietips på tv4 play och lite homestyling för extra mys

jan 04
Skrivet av: Annelie Eng 2018-01-4 23:15

Jullov och kvällspiggheten känns tydligt i våningen. Barnen hekomna och hallen nymålad- känns bra. Kan kanske bli taveluppsättardag imorgo- Och jo, det kan nog gå årt en dag för att komma fram till så att rätt ram hamnar på rätt krok. I vilket fall tänker jag tipsa om en serie som jag sträcksåg häromdagen- Younger på v4play. En rolig serie för medelålderskvinnor att se. Och frågan som kommer är om vi ändå inte ska jobba för att vara stolta över den ålder vi är i istället för att låtsas inta en annan ålder än vår egna..? kan upplysa om att serien är perfekt att öva sin engelskaförståelse med- för iallafall jag hittade inte någon svensktextning. Men som sagt det spelede ingen roll- de ni!! (Min engelska är urkass) Jag förstod det jag skulleoch fängsladees så bra av serien att jag sträcksåg de 11 första avsnitten- Hoppas redan på att nästa avsnitt släpps snart! SE YOUNGER!!

En enkel ljusbricka med lite blandad kompott 

och en värmande filt i tv-soffan ger extra mys framför tv:n och vet ni vad??? JO...

AVSNITT 12 är släppt!!!!!!! Yippie- dags att kura ihop sig. Imorn blir det mer från min nyrenoverade hall.

Det där med jullov är allt bra!

Filt: Lager 157

Tv-serie: Younger 

 

Kram A.


Svarta snickerier på en singelmammas lediga tid

jan 04
Skrivet av: Annelie Eng 2018-01-4 11:12

Frågan om vad en singelmamma gör när barnen är iväg nån dag eller två. Tja det där med utgång och roa sig bland ndra vuxna är idag- iallafall för mig något som finns med sådana dagar när det padssar in och aktiviteten känns bra.Att varava jobb med avkoppling och hemmaprojekt är vad oftast tiden utan barn läggs - och jäklar i havet vilken god känsla det ger.

Tänk att det inte behövs så mycket ger än att ta tag i det egna handlingsansvaret mot det jag vill och kan, för att göda den goda känslan inombords- har du testat?

Dessa dagar har "projekt hall som inte blivit färdig"- varit i fokus. Och jag har satt fat! Ordentlig fart- men jag har samtidigt kopplat av under mitt målande. Det kommer bli bra det här!

Äntligen är den grå väggen klar även bakom jackhörnan- och som ni ser vitt och grått snyggt och passande men...

alltså jag är ju en svartälskare så...

Vad tror ni om detta?

Häng med mig in i det färdiga resultatet i eftermiddag!

Väggfärg : Skiffer från Rusta

Snickerifärg: Extra hållbar antiksvart från Lady

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2018  >>
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

View posts in large calendar