Det där med att ärva skaer och kläder kommmer allt som oftast upp under som barnfamilj. I vissa kretsar och under vissa perioder har det tror jag ansests vara mer fattigt än coolt att ärva. I så falla har jag alltid tillhört fattiglapparna ( med stolthet)! Jag har har under min uppväxt ärvt kläder och jag har fört det vidare till mina barn som ärvt kläder skor och leksaker av varandra.

Nu när de är stora och vi har samma storlekar- iallafall på skornaSealed så kan jag ärva av dem. För dem som inte vet så tröttnar tonårstjejer fortare på kläder och skor än de kommit in i huset. Så fram för hållbarhettänkande och låt det vara coolt att ärva!Smile

Oj vad jag väntar på att få ärva dessa sköningar - perfekta svarta springskor i mycket stilig look!

Svaerta skor och stövlar kan en singelmamma aldrig få för mycket av!Wink

Så wips är jag nu supermodern med ett par superdupersköna overknee stövlar i svart mocca- HAPPY FRIDAY!

Skor : HM

Sövlar : Scorett

Kram A.