Inredning med fjäder fluff och vitt - jag tror jag är kär!

jan 13
Skrivet av: Annelie Eng 2018-01-13 11:28

Som ni som följer mig vet håller jag på med projekt "ny färg på väggarna här hemma". Eller ja- det påbörjade egentligen i somras med att vardagsrummet målades grått och jag bara älskade det!
Med många stora fönster i väster och norr blir ljusinsläppet stort- ibland nästan för stort- så att gå från vita till grå väggar gjorde hemmet mysigare. Sen ett par dagar tillbaka har det således blivit dags för mitt sovrum att också bli mysigare. Grått på väggarna där också och en och en halvvägg är nu målad- och jag är supernöjd så fint det kommer bli- min säng som går i silver- den kommer mer till sin rätt än mot den vita väggen. Dock måste jag säga att jag går ifrån det svarta i sovrummet- De ni! Jag älskar ju svart i möbler och lampor vad gäller inredning.  Men ljust i sovrummet vill jag ha några stora gardinlängder i någon slags silver grå- matchandes sängen, likaså letar jag en mjuk grå matta att sätta fötterna mot en tidig morgon.Lamporna däremot ska gå i vitt liksom övriga möbler. Jag är övertygad om att min vision kommer blir superduper!

I nuet spanar jag lampskärmar på ledig tid. Jag har vita - men tja- vill ha en mer "värmande" vita lampa. Mina raka lampskärmar känns lite för "kyliga" för värmen som jag vill uppnå i mitt sovrum. Därav var det en självklarhet att skriva denna text i samarbete med en webbshop med inredningsprodukter. Det är ju mer än lampor som kan behövas för att sätta pricken över iet i ett nymålat rum. Såklart är texten min egna.


Kolla nu in nedan vad jag hittade- världen finaste tjusigaste exklusivaste lampskärm - jag nästan dör när jag tänker på hur bra den skulle kunna passa in hos mig i mitt nymålade grå sovrum!

 
(Lånad bild från brunnsbodendesign.se)

Eos mini fjäderlampa- skrev att jag dör men jag tror nog mer att jag är kär- Wow vilken lampa!! Kan både användas som tak och golvlampa!!! Alltså jag känner liksom genom skärmen den mjuka fluffiga värmen som den superduper fina fjäderlampa utstrålar. En sån på var sida om min säng - alltså wow så fint!!

Vill man sen fluffa till rummet ordentligt så finns denna fjäderlampa i olika storlekar så kan nog tänka mig en fjäder i taket också!


(Lånad bild från brunnsbodendesign.se)

Så vitt och slätt i all ära mot mina grå sovrumsväggar- nu vill jag ha fjäder och och fluff!

Ni ser - kanske stilrent men mer kyligt än värmande.. Jag längtar efter vår och vitt i fjäder och fluff!

Här hittar du: Fjäderlampa

Kram A.

 


Let the sun shine- hey saturday i vit Ikea-kruka!

jan 13
Skrivet av: Annelie Eng 2018-01-13 10:27

Idag var de tydligare en någonsin- sådär bristfälliga och hemlighetsfulla så man nästan inte kan hålla sig- Imorn kanske jag kan se vilken färg och också njuta av en blommande orrkide igen! 

Alltid alltid alltid ha hoppet kvar. Alltid alltid alltid ta eget handlingsansvar. Alltid alltid alltid leta efter det bästa hos våra mötare.

En urtorkad orrkide- med ett tort blad och pinnig stam som med rätt bemötande vänds till den finaste knppiga blomman i världen. 

Om meningen med kommunikation är den respons vi får bör vi alltid ta egen lärdom av responsen som ges. För stunden lättare att låta bli till vår egna favör- men vill vi längre - just LEARN! Ta situationen till oss lär av den, se vad vi själva kan förändra och göra bättre.

Alltid Alltid Alltid - det är sen knopparna kommer en efter en och ljuset och kärleken. Hey Saturday- snart vår- Yippie!

Alltid Alltid Alltid - det är sen knopparna kommer en efter en och ljuset och kärleken. Hey Saturday- snart vår- Yippie!

 

Kruka : Ikea

Kram A.Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2018  >>
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

View posts in large calendar