Ett garage för värme och bekvämlighetens skull, man måste våga drömma detaljerat.

jan 31
Skrivet av: Annelie Eng 2018-01-31 22:27

Alltså folks vilket väder vi haft idag. Usikten genom fönstret under arbetstimmarna idag har varit iskallt med både snö och regn i luften. En känsla av tacksamhet över att arbeta inhus.

Vinter och kyla är definitivt för andra männsikor än mig!

Ta bara bekvämligheten bil- Där jag bor nu har jag parkering och inget garage. Då blir det till att skrapa rutorna så här års, och också det är en del av vintern som jag gärna hoppar över. Just vintertid kan jag ha en så stor saknad av garage att jag nästan funderar på att flytta och låta bygga mig ett Det är också genom denna drömmen/och funderingen  en självklarhet att skriva detta inlägg i samarbete med just ett tillverkningsföretag av garagebygge. Och såklart är orden drömmarna och funderingarna mina egna.

 

Skulle jag låta bygga garage så skulle jag låta bygga ett lagonm stort. Alltså det där med tomma stora ytor går bort. Att utmana mig själv till att ha ytor att spara onödigt på är inget för mig. Skrotsamlartiden är förbi. Numera gallrar jag ut istället! Dock ska bilen få plats utan problem både vad gäller i garaget och när jag kör in den. Eftersom jag är bekäm och inte kommer köra in min bil i garaget under sommartiden, så skulle jag låta bygga ett kombinerat garage och carport. SÅ smart!!
Garageväggarna skulle jag också låta isolera och kan man ha lite värme i garaget ska jag absolut ha det. Jag avskyr att frysa- så ock min bil, för det är ju min bil!Wink 

Jag ser framför mig ett vitt eller grått garage med svart tak. Stående panel, med vit garageport. Under resans gång så skulle jag naturligtvis anlita en kompetent och proffsig snickare, som byggde garagebyggsatsen där jag skulle ha den.

Inredningsmässigt skall jag inte ha någon speciell inredning och då menar jag ingen arbetsbänk längst fram i garaget. Mitt garage ska värma bilen och ingenting annat. Eftersom jag väljer kombinerat garage och carport kommer cyklarna parkeras där. För hujedamig att köra in bilen i ett garage där det står cyklar efter kanterna. Det är ingenting för mig. Jag vill ha svängrum vid in och utkörning.

Så tja, frågan är om en flytt med mitt nygyggda vita garage är prio ett för mig på min lista..?

Men om och när det är dags så vet jag iallafall väl detaljerat vilket behov jag har och vilken design jag vill ha på mitt garage!

Man måste våga drömma- och då ska man låta bli att spara på detaljerna!

Kram A.

Jag ser framför mig ett vitt eller grått garage med svart tak. Stående panel, med vit garageport. Under resans gång så skulle jag naturligtvis anlita en kompetent och proffsig snickare, som byggde garagebyggsatsen där jag skulle ha den.

Inredningsmässigt skall jag inte ha någon speciell inredning och då menar jag ingen arbetsbänk längst fram i garaget. Mitt garage ska värma bilen och ingenting annat. Eftersom jag väljer kombinerat garage och carport kommer cyklarna parkeras där. För hujedamig att köra in bilen i ett garage där det står cyklar efter kanterna. Det är ingenting för mig. Jag vill ha svängrum vid in och utkörning.

Så tja, frågan är om en flytt med mitt nygyggda vita garage är prio ett för mig på min lista..?

Men om och när det är dags så vet jag iallafall väl detaljerat vilket behov jag har och vilken design jag vill ha på mitt garage!

Man måste våga drömma- och då ska man låta bli att spara på detaljerna!

Kram A.

 


Hållbart tänk med ny jacka från One Teaspoon

jan 29
Skrivet av: Annelie Eng 2018-01-29 23:09

 Jag har många gånger tidigare skrivit om hur fördelaktigt jag tycker det är att ärva av varandra. Framför allt när gäller kläder skor och heminredning. Soffa stolar och buffé är återanvända möbler i mitt hem. De har tillhört andra innan mig. Pedestalen har varit mormors likaså min hallbyrå. Kistan är ett konteinerfynd . Tja ni läser rätt, nästan hela mitt möblemang är möbler som andra människor haft innan mig .Tjejerna har vita malmbyråer på sina rum och också de är som mycket annat inhandlade på någon köp och sälj sida på facebook. Mitt skrivbord är från början ett ärvt matbord. Mitt hem är verkligen ett led i ett hållbart samhälle. Någon dag ska jag fota alla dessa möbler som jag faktiskt stortrivs med, men som använts tidigare av någon annan. Kanske redan imorgon..

Köpa och sälja begagnade kläder är också såååå bra. Både jag och tjejerna har egentligen ALLDELES förmycket kläder.. så det är så bra att sälja iväg några plagg emellan åt på nån fb-sida. Men allt som oftast hittar jag också något nytt plagg som jag inte kan motstå...

Som här, en jacka. Jäklar i havet så snygg och så mycket jag! Egentligen ett helt oplanerat köp,och ska jag vara ärlig så är den något liten i storleken eller om man vill kan man säga att jag är förstor för den.. Men jag gillar den skarpt så istället för att låta bli, fick jag ett gott resultat att sträva efter. Jackan blev min och jag får ta och rensa ut några plagg från min befintliga garderob. Här ska tappas kilon !

Visst är det bra med flexibilitet och nytänk?

Kram A.


Som här, en jacka. Jäklar i havet så snygg och så mycket jag! Egentligen ett helt oplanerat köp,och ska jag vara ärlig så är den något liten i storleken eller om man vill kan man säga att jag är förstor för den.. Men jag gillar den skarpt så istället för att låta bli, fick jag ett gott resultat att sträva efter. Jackan blev min och jag får ta och rensa ut några plagg från min befintliga garderob. Här ska tappas kilon !

Visst är det bra med flexibilitet och nytänk?

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar