Innovation och kvalité inom fackbranscher!

feb 06
Skrivet av: Annelie Eng 2018-02-6 07:59

(Detta är reklam för Yrkesbutiken.se och innehåller annonslänk)

Att vara entreprenör och konsulta har för mig inneburit många kontakter och information inom flertalet branscher som jag kanske aldrig annars hade haft möjligheten att ta del av. Innovation kvalite och god service är av vikt inom alla branscher skulle jag vilja säga och är en förmån för mig att ta del av av oavsett vilken bransch det gäller. Så också kvalitetssäkring.
Jobbar man tex inom bygg och anläggningsindustrin är bästa funktion av arbetskläder, verktyg och tillbehör ett måste för att kunna leverera det man ska till sina kunder. Det ligger ett slags säkerhestänk i detta som är så av vikt, vilket jag gillar. 

Därav var det därför en självklarhet att skriva detta inlägg i samarbete med en webbbutik inm bygg- och anläggningsindustrin. Orden och tänket är så klart mitt egna.

 

Under kategorin "butik som erbjuder kavlitetsprodukter för yrkesfolk inom bygg - och anläggningsindustrin"- kan man stoppa in Yrkesbutiken.se. De har ett brett sortiment och här finns likaväl arbetskläder, fordonsdelar och tillbehör, som asfaltsredskap och laserinstrument. I den här butiken hittar man en mängd kända varumärken inom de olika områdena. Vilka också står för just kvalitetsprodukter. 

Yrkesbutiken riktar sig till yrkesmänniskor med professionalitet inom branschen. Här har man valt att samarbeta med tillverkare som står för hög kvalite och innovation. Me like!

Men likaväl som jag finner fackverktyg och fackområden så hittar jag också säkerhetstänket i deras webbutik. Här finns gott sortement av tex handrengörning, tvålar,hudvårdskrämer och handdesinfektion. Rengöring och mjukgörande är A och O likaväl för hårt arbetande händer och kroppar inom industrin som andra. Och jag känner en fröjd av att man erbjuder detta också! När jag hittar brandsprutor i olika storlekar, brandfiltar och brandvarnare i olika modeller tycker jag att butiken definitivt har ett proffsigt helhetstänk som branschfolk bör uppmärksamma!

 Kram A.


Idag svajar inte tekniken den är stendöd

feb 06
Skrivet av: Annelie Eng 2018-02-6 07:36

Vilket väder det var igår - krispigt kallt oc ändå ljuvligt med sklekenet! Stora stadens gator lyste verkligen upp- Idag är det värr - halsen gör sig pmind- Citron ingefära i massr får bli dagens måste.

Kom förresten hem igår eftermiddag till ett icke fungerande fibernät- srbart- YES! Varken tv eller internet fungerar- och så är fallet fortfarnde. Det gäller att jobba med tänket ordentigt så inte de negativa tankarna tar överhand i denna situationen. Ett fungerande internet är ju en självklarhet i vår vardag här..Så denna tidiga morgon stänker konsultrollen av sig och vänder sig om för att somna om en stund till - Och när jag vaknar igen ungerar allt säkerligen som det ska igen. Smart val va?

Strålande sol när jag igår stegande på stora stadensgator- lyx! Och solglasen fick åka på- by the way, så smart val att för flera årsedan sätta in proggressivt glas även i rayban bågarna! 

Tekniken är ingen klar favorit idagsläget här- men ett värmande ljus är det iallafall.

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  februari 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234
567891011

View posts in large calendar