Tillhörghet eller inte tillhörighet En strävan eter likformighet- varför? Vi är ju genitiskt, alla människor, olika. Stöpta ur olika skålar- så vad vore väl inte bättre än att beaka just olikheterna och unikheterna hos våra mötare och hos oss själva istället för tvärtom. 

Låt det egna egot låta sig övas i att stå på egna ben istället för att ta på sig kappan efter vinden rockar- de mest oklädda klädesplaggen som finns, skulle jag tro. Men ändå för vissa det enklaste för stunden.. Märkligt. Ett övande i eget stegande ger mer värde för livet och pengarna helt enkelt.

Gråskaligt  en favorit- har ni sett vad glansigt fint det är trots att det inte är gellack?

Likaväl som havet är vinter som sommar Även om jag trivs bättre i den mer värmande delen av året

Har du någon gång funderat på att flytta utomlands?

Kram A.