När barnen var små fanns en förväntning om snö på sportlovet, då näst intill lika hög som varma ljuva sommardagar på sommarlovet.

Idag börjar sportlovet- igår kom snön.. Och idag slaskar det..

Förväntningar som inte infaller hur tacklar vi dem?  Hur tacklar vi snö och regna istället för solken? Hur tacklar vi mötande människor som likt massaker rusar fram för egen vining skull utan att bry sig om att de raserar det som andra byggt upp?

Ju mer förväntningar vi har ju mer besvikelser får vi.. Det bästa nepet mot detta är att träna mentalt. Mental träning kan få drömmar att bli tillverklighet men kan också vidga tankarna så att det negativa och det ommöjliga kan kan ge utrymme för nya vägar och ny positivitet. 

Via visualiser och mental träning har jag gjort många av mina drömmar till verklighet- då menar jag mina egna drömmar- inte att andra människor ska göra si eller så. Genm mentalträning an man finna nya vägar vad gäller eget handlingsansvar till nya alternatva vägar till sin dröm.

 

By the way min fråga häromdagen ang om ni funderat nån gång på att flytta utomlands gav fantastiska svar och döm om min förvåning när min vännna berttade att det var precis vad som var i görningen för henne-och inte till vilket land som helst utan Dubai!!! Så coolt!  Och tänk då har jag om några veckor en väninna som bor och jobbar i Dubai- klart jag måste åka över och hälsa på eller hur?? Här ska visualiseras!

By the way- ni som tonårsföräldrar -vad har ni för regelverk att vad gäller föräldrafritt hemma? Att vara ensamma hemma på kvällar och nätter, helger som skoldagar? Hur tänker ni i ert föräldraansvar?

 

Nu fortsätter vi jobbmåndagen medans skollediga tonåringar sover skönhetssömn!

Kram A.