I går jobbade jag sent- kanske alldeles för sent med tanke på att hela dagen idag består av möten och jag redan är igång... Sömn och återhämtningsschema har fått sig en liten törn, kan man säga . Dock väl medveten omdetta kommer sömnen vara prio ett iväll.

Att prioritera mig, min sömn och återhämtning har under sde senaste åren försvunnit lite för mig och legat mer bak i perforin än i det medvetna schemat. Jag tror att det är lätt hänt att det blir så när man som jag har jobbat för flexibelt. I allafall var det så för mig. Som entreprenör är det lätt hänt att man anpassar sig själv och sitt jobbande helt efter kunderna. 

Idag är min verklighet och vardag annorlunda. Ett väl medvetet förändringsval som och gett kraft och möjlighet till att just prioritera mig själv och min egna återhämtning- Heja mig som lyckats ta mig dit, när tiderna inte var så ljusast!

Fokus och möjlighetstänk - ett tänk som återigen handlar om eget handlingsansvar och mental träning är en gudagåva till detta tänk! Jag är sååå glad att jag kom i kontakt med denna träning nder min första coachutbildning och som gör mycket gott likaväl då som nu kan jag lova.M I min referensram finns sluta röka öppna bolag byta bransch gå nya utbildningar mm Och jag rekomenderar varmt att ta sig den tiden av att lyssna på ett spår minst 3 tillfällen i veckan. Detta för att vara hjärnor är experter på att tänka de tankar som äe bekvämmast för oss och tänka. Med en styrning av att lyssna på ett mentalt träningsspår luckrar man liksom upp och skapar nya tankar. Vilket är helt suveränt och ger kraft styrka och energi!

Tänk att belöna sig med 15 minuter per dag från sig själv till sig själv för att växa och hitta nya möjligheter i sitt liv- visst är det grmt?!

Här kommer en ny funderare- PC eller MAC? vad använder ni?  Och klarar hjärnan av att arbeta med bägge , jag tänker på kort kommandon och dyligt.. Kommentera gärna hur du tänker i detta

 

Två datorer och en Annelie- tja- övninger färdighet eller hur?

Min första mentalträningsplatta - och en kär återkommande sådan!

Kram A.