Alltså vilken kyla- den vinter som inte kom i fjol - nu verkar den var här över hela vårt avlångaland. Och vinterlandskapet är fantastiskt. I den delen av det som jag befinner mig i skiner solen mycket värmande över det stilla isande landskapet. Det är helt vindstilla och solen värmer!! Själv missade jag långkalsonger under idag, vilket innebär att frusna jag- tro det eller ej - underhusfett värmer inte vintertid! Jag frös knäskålarna av mig mellan bilen och mina destinartioner.
Arbetsplats för dagen är väntrum. Diagnoser kräver sina undersökningar, kontroller, vårdande  och medicinering. Väntrum som arbetsplats har jag haft under de senaste tre åren. Vilket har fungerat mycket bra tack vare tre företagspaket! Skönt med tanke på att varken väntrum eller diagnoser är avslappnade ämnen i sig. Finns säkerligen andra lösningar men jag har från start av mitt företag för 8 årsedan varit supernöjd. Bra i pris- bra support och framför allt bra täckning när det kräver som idag!

Glad blir iallafall jag av min mössa! Vilken är din bästa vintermössa för dessa minugrader?

Även om jag inte utför de "vanliga " konsultuppdragen för veckan så kan jag nyttja tiden till att gallra ur det där skräpet och gamla informationen på datorn som jag ofta prioriterar bort- så bra val! Och yes, det står en ny Macbookproo på önskelistan- en smidig sådan, lätt i vikt och full av utrymme och möjligheter till att mer nyttja alla möjliga cafeer runt om i landet som arbetsplats- sponsring på det? Ha ha- men visst vore det grymt en dator där ovansidan var fylld med bästa loggorna som sprider sig med mig över olika delar i landet..

Nu rensar jag iallafall för bättre plats på min gamla vapendragare och harv.

Förresten fick jag byta glasögonen mot solglasögon under körandet i morse- ljuvligt när solen strålar tidigt!

Bilderna med mina nymålade allster skulle kommit med i detta inlägg men får fixa dem hemmavid under eftermiddagen. Ni vet - den som väntar på något gott..

Tre företagspaket : HÄR

Macbookproo: HÄR

Kram A.