Ny vecka. och kanske kanske ser ni liksom jag slutet på bärandet av vinterkläder? Ljuset finns ju nu likaväl på mornar som på eftermiddagar. Helt klart bättre att fokusera på det än kylan som fortfarande ligger i.

Min veckoplanerng är gjord och dagen idag är lyx- egentid blandat med möten på stora stadens gator. Förtydligar att jag jobbar helg också. Konsultarbete innebär inte bara lycka glamour och nöjen. Nej det ligger en hel del arbete bakom. Kan tycka att det ska lyftas fram mer.

På instagran följer ett flertal kvinnor som jag väl inponeras av. Jag inponeras inte av deras ev lyxliv- nej- jag imponeras av deras styrka kraft och mod att ta sig den egna vägen till det som innebär lyxliv för dem. Att våga gå sin egna väg att lyssna till sin inre känsla och hoppa över likformigheten. Vill du följa mig på instagram så hittar du mig HÄR

 

Hur ser din dag och vecka ut? Vad är ditt mål vad gäller att njuta av denna veckan?

Kram A.