Idag the day liksom - Internationella kvinnodagen! Dagen att fira alla kvinnor! Det finns så många mer kvinnor att fira än de som högaltas idag. Har du börjat med dig själv? Hur ofta firar du dig själv lika mycket eller tom mer än vad du högaktar och firar andra?

Mitt hjärta ligger av naturliga själ till att fira alla oss ensamstående mommor som emellanåt - rent ut sagt sliter häcken av sig föra tt pussla trixa och fixa i vardagslivet med sina ungar. Hur ofta firas de för allt de gör i vardagslivet kring sina barn? 

Bla kan vi ju alla hjälpas åt att se alla dessa mödrar som enastående istället för ensamstående!!

Andra beundransvärda kvinnor att fira är också alla de som går sin egna väg de som jobbar på modet och styrkan att ta sig fram utan bara följa andra. Likformighet är på sitt sätt att kväva människors unikheter. Och de kvinnor som då faktiskt övar sitt mod att gå motsols, och jobbar på stadigheten i sina egna steg- De bör firas! För i stunden kan ju det   vara enklare att dra på sig någons ingångna skor och trampa vidare på den redan upptrampade vägen. I slutändan blir det inget bra- Ni vet, ingen är den andra lik- eller hur? Vi har alla olika unikheter som bör fås fram istället för att bli någon annan. Så varför då bara stega efter någon annan?

 Idag, alla vackra kvinnor, idag är våran dag- och du man som läser det här- Vilka enastående ensamstående kvinnor har du runt omkring dig?Fira dem idag- de är värda det!

Och du- ibland ger det en extra övning i mod att våga gå utanför boxen och stå på sin rätt istället för att underkasta sig "chefsmakt" Testa - Vad är det värsta som kan hända? Bästa frågan och den ger jag vidare till oss alla kvinnor idag! Använd den! Stärk dig med den, ta plats med den, öva ditt mod med den, öva din styrka med den och du ÖKA TRON PÅ DIG SJÄLV med den! 

Unik och enastående och rätt att bli betraktad som fantastisk i sin unikhet- alla kvinnors rätt! 

Kram A.