Jag har skrivit om det för - njutningar. Att ta ansvar och ge sig själv minst tre njutningar varje dag. Vardag som heldag sommar som vinterdag. Tre njutningar per dag från dig själv till dig själva.

Njtningar som på sikt också höjer upp självkänslan när andras framfart liksom trycker ner den. Tänk det är 2018 och fortfarande finns det idioter som bara  kör på i motorvägsfart oavsett de är på smågata eller motorväg. Oavsett det finns vägren eller trotoare  för förbipassagerare. 2018 och de finns fortfarande idioterna som bara anse sig ha rättigheter och inga skyldigheter.

En blombukett från dig själv till dig själv, som mötare kanske du då, vart tiden lider slipper krocka med en förare som den ovan. Stärkt i möjligheter och kapabel till att väja undan.  Så här års i fin gulig färg blir buketten också fylld med glädje.

 

Njutningar ger resultat. Från dig själv tll dig själv.

Idag har jag varit på utbildning-bra sådan också. Det dä med försvar - mycket intressant.

Hur öppen är du mot att bli erbjuden en dags utbildning i ämnen som kanske inte ligger dig närmast hjärtat?

Tänker du att nej- ja har inte tid?

Eller tänker du- Yes, möjlighet till ny kunskap? 

Dags att reflektera dagen - tidig dag imorn med.

Kram A.