Påsken stundar- den längsta ledighetshelgen i vår årliga almanacka för en måndags till fredagsarbetare. Och det där med ledighet kan ta sig olika för. 
Hur påverkas vi av visionen av att "tomten är far till alla barnen", när det blir mer måsten än ledighet under större ledighet?

En ledighet bör ju ändå vara avkopplande? Och vad är avkopplande? Så klart att just det där med avkoppling kan se lika olika ut som vi olika är. 

Alla är vi olika och unika och behöver stöttas i det istället för tvärtom. 

För många tonåringar är garanterat avkoppling en ledig helg som påsk att sova länge vara upplänge och käka mängder av godis- för singelmammor kan avkoppling näst intill vara det motsatta- att vara uppe tidigt utan att behöva rusa iväg , njuta av tystheten och och ta dagen som den kommer. 2018 behöver det inte vara avkoppling att fira med stora middagar som kräver att någon står vid spisen och förbereder x antal timmar. För att sedan ta disken efteråt

Tänk om en enkel promenad och ett parti kort i myskläder bland godisägg blir mer avkopplande än med finkläderna på bland pleti och kleti?

Tja oavsett- allt har sin riktighet och sitt värde. Koppla av och njut av din helg på ditt sätt.

 

Var sak har sin tid och vad gäller påskkärringar så är den epoken förbi sen flertalet år på dessa tjejerna. 

Kram A.