Jag har en längre tid varit medveten om att nya glasögon står på tur. Det är rätt bra att vara medveten om en sådan större utgiftspost också. I gruppen singelmammors vardag finns en inkomst och den ska oftast räcka till fler en just en person med tanke på antal hemmavarande barn. Så numera åker just större ugiftsposter upp på lista för kommande utgifter så finns det mer koll liksom.

Vad gäller just glasögonmode så har jag egentligen ingen vidare koll- dock har jag tänkt att jag vill ha en större modell en den jag har och mer rundare i formen. Kan kanske passa en medelåders smårund blondin, ha ha
I allafall har jag tänkt passa på och prova tänkbara bågar när jag passerat optiker vid flertal tillfällen. Dock med ointresserade tonåringar i släptåg har det inte blivit av. men så igår på tu man hand med min minsting- Riktigt mysigt! Så blev det iallafall också tid för en sväng in på synsam för att prova bågar. Och yes, det finns en del att fundera på..

Vilka är era favoriter?

Jag vill ju ha lite rundare former och denna bågen är ju rund- tyckte om den- dock var tonåringen inte lika gillande..

Stor och rund-- men kanske något mörk- men ändå rätt kul

Denna bågen är nog min favorit hittills iallafall. Traditionell pilot modell- kan tyckas tråkig och vanlig men jag gillar den. att ha minsta dottern med vid provningar är både mysigt och bra - hon är intresserad och låter den gamla mamman prova färdigt. Även om hennes eget provande i helt andra affärer tar mest tid.

Mitt i det blå havet ock så i varje butik med det innehållet.. 

Faktiskt blev det inte så mycket handlat men lugna mysiga tmmar ihop med provande som största aktivitet. Olika aktiviteter för olika ungar. Som mamma är det mysigt att få äran av att vara på tu man hand och njuta av ett dotters umgänge i taget emellanåt.

Glasögonbågar Synsam, Partille

Jensmiljö Gina Tricot, Partille

Kram A.