Igår såg jag skillnaden- skillnaden på det föränderliga i tiden . Promenad på centrums gatorna och en blick mot himlen och se ljuset är på väg. Vårens ljuset ligger framför. Härlig tid  och dags att ladda med allergimedicin. Tur att de hjälper. 

Skillnaden ligger också i att helt plötsligt se det föränderliga på gatorna som jag och mina barn gått på sen barnsben. Träd som tas ner och stenar som tillkommer. 

Det vackra kan vara svårt att se i när det gamla tycks vara vackrare- dock när vintermörkret bryts av vårljusets charm då är det vackert. Likaväl kan marken utan ett träd få nya planeringar och stenar blir slätt och fint istället för visset buskris.

Vi lever alla i förändringens tid- i varje nästa sekund är sekunden innan historia. Och vi kan alla bara samla historiens fina bilder och låta dem vara ett bästa verktyg till att förhålla sig till nytt. Oavett det är vår av ljus eller friska nordanvindar.

Vår. Regnet doften och rinnande ögon. Vår du är färgsprakande, men gör också så ont. Vår tiden då allt ska var grönt och glatt. Vår när vi lägger undan värmande dunjackor och går själva frysande i nordanvindens fortsatt vind. Vem plockar fram filtar? Vem värmer? Vår. 

Kram A.