Det är av vikt att stämma av sin syn med jämna mellan rum. Synen kan ändra sig och de ev glasögon vi har och som kan tyckas super, kan egentligen vara för svaga. Ögat är finurligt på att ställa in sig. Och vi tycker att de funkar bra.

Fem årsedan som jag plockade ut mina progressiva glasögon. Jag valde då en svart båge från Versace. Skulle kunna säga att jag växte i dem från dag ett. Och de har varit en gida gåva för mig att kunna läsa och se. Nu fem år senare var det dax igen. Något sämre syn och ljusare i mina färger ville jag något annat än just svarta bågar. Och nu är de här och kändes så rätt med en gång. Jag är mega nöjd i mina Michael Kors bågar o rose! 

 
Känslan av glittrighet infall sig igår i Rosé bågarnas charm

Det blev en god arbetskväll inomhusigår. Fast att solen strålade utomhus och jag inte var utomhus förrn efter klockan åtta så strålade jag i mina nya glas. De känns så rätt!

 

 
Så här såg jag ut i något slags mellanläge. Ljust hår och svarta bågar- Versace

Här de tidigare så rätt när jag plockade ut dem 

 

Kontrast byte skulle man kunna kalla detta- från mörkt till ljust. Och även nu när jag sitter här i bara "mässingen och morgon trött känns mina nya rosebågar från Michael Kors som de bästa bågar jag haft! 
Och det där med att checka av sin syn med jämna mellan år så viktigt- alltså skillnaden hur jag ser med mina gamla glas på och nu mina nya är stor! 


Bättre än så här blir det inte för den morgontrötte med Michael Kors på.

Nu kör vi dagen. Onsdag dag för röd dag- Många av er kanske har en lång ledig helg framför er- NJUT! 

Kram A.